Μουσική Σκηνή : «Ο ΑΤΤΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ»


Θέατρο Άλφα.Ιδέα
Πατησίων 37, Πολυτεχνείο
Τηλ.: (210) 5238742, 5221444

Μουσική Σκηνή

 «Ο ΑΤΤΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ»

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
του  ΓΙΩΡΓΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Πέμπτη 1η  Δεκεμβρίου

Το Θέατρο Άλφα.Ιδέα σε συνεργασία με την Μικρή Άρκτο παρουσιάζουν την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στις 21:00 τη συναυλία του Γιώργη Χριστοδούλου με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι», με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς.

Συμμετέχει η Πολυξένη Καράκογλου

Μια συναυλία που μας αποκαλύπτει τα χαμένα τραγούδια του Αττίκ από την περίοδο που ζούσε στο Παρίσι.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου το φθινόπωρο του 2013 βρήκε στο Παρίσι την πρώτη παρτιτούρα και ξεκίνησε την έρευνα για να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος από  το διάσπαρτο αυτό υλικό το οποίο  όλοι έως τώρα, θεωρούσαν χαμένο. Η διαδρομή που πέρασε μέσα από αρχεία, βιβλιοθήκες, συλλέκτες και εκδοτικούς οίκους, κατέληξε στη δημιουργία ενός βιβλίου-cd με τίτλο Ο Αττίκ στο Παρίσι.
Ο Γιώργης Χριστοδούλου, με τη ζεστή φωνή του, τραγουδά στα γαλλικά, ισπανικά, ελληνικά, αναδεικνύοντας όλη τη χρωματική γκάμα των συνθέσεων.

Παίζουν οι μουσικοί:
Χάρης Σταυρακάκης, πιάνο – ακορντεόν
Κώστας Σηφάκης, κοντραμπάσο

Info:
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 στις 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 10€ προπώληση
                             12€ στα ταμεία του θεάτρου (την ημέρα της παράστασης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Είδαμε και προτείνουμε: «Δύο Σιωπές» της θεατρικής ομάδας Mirror στο θέατρο Brecht 2510