ΠΡΩΤΗ live ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ-CD των ΜΙΧΑΛΗ & ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ


Θέατρο Άλφα.Ιδέα
Πατησίων 37, Πολυτεχνείο
Τηλ.: (210) 5238742, 5221444

Μουσική Σκηνή

«Προσωπικό»

ΠΡΩΤΗ live ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ-CD
των ΜΙΧΑΛΗ & ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

Με τη συμμετοχή της Μαρίας Φαραντούρη

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Το Θέατρο Άλφα.Ιδέα σε συνεργασία με την Μικρή Άρκτο παρουσιάζουν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 21:00 τη νέα δουλειά των Μιχάλη & Παντελή Καλογεράκη με τίτλο «Προσωπικό», με τη συμμετοχή της Μαρίας Φαραντούρη.
Σε μια εποχή άνυδρη και εξαιρετικά δύσκολη, ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης επιστρέφουν στη μελοποιημένη ποίηση, με έναν τρόπο όμως ζωντανό, απλό και χαρούμενο, αναζητώντας στην παράδοση μιας ισχυρής πολιτιστικής μας αναφοράς  σύγχρονο και επίκαιρο τρόπο έκφρασης. Και το επιτυγχάνουν περίφημα.
Μελοποιώντας ποιήματα των: Μιχάλη Γκανά, Γκρέγκορυ Κόρσο, Παντελή Καλογεράκη, Μηνά Δημάκη, Γιάννη Ευθυμιάδη, Πάμπλο Νερούδα, Ντίνου Σιώτη, Μπέρτολτ Μπρεχτ, Πάουλ Τσέλαν, Φερνάντο Πεσσόα, Τζελαλαντίν Ρουμί.

Παίζουν οι μουσικοί:
Σπύρος Λούκος, πιάνο
Αλέξανδρος Μυλωνάς, μπάσο
Τάσος Λούκος, κρουστά

Info:
Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στις 21.00
Είσοδος μόνο με προσκλήσεις
Τηλέφωνο κρατήσεων 210 76 10 616 & 620

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Η δύναμη του σπασμένου φτερού της Ελένης Καραμπάτσου από τις εκδόσεις Διάνοια