Healthy Life Festival II



ΕΥ ΖΗΝ, Φυσική Υγεία,Ομορφιά, Άσκηση  &
ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ και ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi

12-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019


Το HEALTHY LIFE FESTIVAL II ξεκίνησε! Την Παρασκευή 12 Απριλίου, στην 20:00, έγιναν τα επίσημα εγκαίνια της διοργάνωσης, παρουσία όλων των συντελεστών και εκπροσώπων των κρατικών φορέων, υπό την αιγίδα των οποίων τελεί το φεστιβάλ, εκπροσώπων της Helexpo, του Greek Travel Show, εκθετών και επισκεπτών. Ο Σάκης Μανάφης, πρόεδρος της εταιρίας Ecopolis και διοργανωτής του Healthy Life Festival καλοσώρισε τους προσκλεκλημένους και το κοινό, τόνισε πόσο σημαντική είναι η ενημέρωση του κόσμου για την Ευζωϊα και  πόσο σημαντική είναι η διοργάνωση. Χαρακτήρισε την συνεργασία HELEXPO, HEALTHY LIFE FESTIVAL και GREEK TRAVEL SHOW λαμπρή  και εξέφρασε την ελπίδα το ενδιαφέρον για την  ευζωία και τον εξειδικευμένο τουρισμό να γίνει πόλος έλξης για ακόμη πιο σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της αυτοβελτίωσης, της ευζωίας  και της υγιούς επιχειρηματικότητας.  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".