Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι ΝΤΠ. γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους στον Σταυρό του Νότου!



Special Guests: Γιάννης Κότσιρας, Ευθύμης (ΑΕ), Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια), Απόστολος Ρίζος, Idra Kayne, Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Γιώργος Μαυρούλης, Τάσος Κατσούλης, Μαργαρίτα Δρίκου και Τσατσάρας (Human).


Το «έντεχνο» hip hop συγκρότημα από τη Σύρο με αφορμή τα 20 χρόνια ενεργής παρουσίας του, πραγματοποιεί μία μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στην μουσική του πορεία, με πολλούς και εξαιρετικούς καλεσμένους.
              
Την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 21:30, δύο παιδιά που ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία από την Ερμούπολη της Σύρου και μεγαλώνοντας κατάφεραν να είναι το μακροβιότερο hip hop συγκρότημα της ελληνικής επαρχίας, θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια τους όπως αρμόζει, με ένα επετειακό live στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.

               Από το 1998 μέχρι σήμερα η Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ΝΤΠ έχει κάνει περισσότερες από 400 ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και τα μέλη της (Λάγνης & Ιωσήφ ΝΤΠ) έχουν συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου όπως: Γιάννης Κότσιρας, Ψαραντώνης, Λίνα Νικολακοπούλου, Νίκος Κυπουργός & Ορχήστρα των Κυκλάδων, Σπύρος Γραμμένος, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Stavento, Στεφανία Γουλιώτη κτλ, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο το κοινό τους, πέρα από τα όρια του hip hop. 
               Τα 20 αυτά χρόνια δημιουργίας, «καλλιτεχνικής ταλαιπωρίας» και τέχνης θα παρουσιαστούν μέσα από hip hop φόρμες, με επιρροές από Funk, Blues, Rock ακόμα και έντεχνη ελληνική μουσική, αλλά και πολύ χιούμορ. Εκεί θα ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο και θα ξαναζήσουμε σε ένα εκπληκτικό live όλες τις στιγμές που έχουμε αναπόφευκτα συνδέσει με τα κομμάτια τους αυτά τα χρόνια.
               Στο πλευρό τους θα έχουν όλους τους ανθρώπους που τους συντροφεύσαν στην μουσική τους πορεία, από την πρώτη diy κασέτα μέχρι το δίσκο από Sony Music "Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν", από την πρώτη συναυλία στο ιστορικό Rodeo το 2001 μέχρι το Ηρώδειο και ακόμα παραπέρα!

Με μια ματιά:
Τίτλος Παράστασης: 20 χρόνια ΝΤΠ.

Special guests:
Γιάννης Κότσιρας, Ευθύμης (ΑΕ), Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια), Απόστολος Ρίζος, Idra Kayne, Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Γιώργος Μαυρούλης, Τάσος Κατσούλης, Μαργαρίτα Δρίκου και Τσατσάρας (Human)

On dexx: Dj Sparky T – Dj Mode – Dj Sun – Dj Ron

Πότε: 3 Μαΐου 2019 – Οι πόρτες ανοίγουν: 21.30 – Το live ξεκινά στις 22.30
Τιμή εισιτηρίου:  10€ | Ελάχιστη κατανάλωση: 5€
Σταυρός του Νότου - Κεντρική σκηνή (Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43)

H μπάντα των ΝΤΠ. αποτελείται από τους:
Φωνές: Χρήστος Λάγνης Πανοηλίας & Ιωσήφ Πρίντεζης
Κιθάρες : Πάνος Καλκάνας
Μπάσο : 
Σπύρος Βαλκανιώτης
Πλήκτρα : 
Θάνος Καραγιάννης
Τύμπανα - λούπες : Dennis Παναγιωτίδης


Event στο Facebook:

Εισιτήρια στο Viva.gr

Youtube Links:

Το πρώτο hip hop συγκρότημα που τραγούδησε στο Ηρώδειο
https://www.youtube.com/watch?v=ClCy-7X3Pbw
Λάγνης & Απόστολος Ρίζος
https://www.youtube.com/watch?v=gdl-LAxjjJA
Βίοι Παράλληλοι - Διαδρομή feat. Σπύρος Γραμμένος
ΝΤΠ. - Λουκουμάκι Συριανό
https://www.youtube.com/watch?v=qK0FHfW9UBg

ΝΤΠ. Live στο Θέατρο Απόλλων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ