Η Μαρία Κηλαηδόνη ζωντανά στη μουσική σκηνή του “THE ΖΟΟ” στις 19 Απριλίου




Η Μαρία Κηλαηδόνη εμφανίζεται ζωντανά στη μουσική σκηνή του “THE ΖΟΟ” στις 19 Απριλίου για μια τελευταία συναυλία γεμάτη τρυφερότητα, ευαισθησία και πολύ κέφι ερμηνεύοντας τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο (που κυκλοφόρησε την Άνοιξη του 2016 από την MINOS ΕΜΙ με τίτλο «Τυρκουάζ») καθώς και καινούρια ακυκλοφόρητα, αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της ελληνικής και αμερικάνικης blues και country μουσικής σκηνής (Ray Charles, Johnny Cash, Norah Jones κ.α).

Η
Μαρία Κηλαηδόνη έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά σχήματα και με διάφορα μουσικά στυλ (rock, funk, blues και country). Την διακρίνει η απλότητα και η αμεσότητα της ερμηνείας της. Το τελευταίο διάστημα συνθέτει δικά της τραγούδια σε ελληνικό στίχο.

Μαζί της οι φοβεροί
“Goodfellas”:
Βύρων Τσιμπλάκης: ηλεκτρική κιθάρα
Αλέξης Στενάκης: πιάνο, κλαρινέτο
Σταμάτης Κυρλαγκίτσης: ηλεκτρικό μπάσο
Βαγγέλης Τσιμπλάκης: ντραμς

Είσοδος:
10€
Φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία:
8€
Ώρα έναρξης 22:30

ΖΟΟ | τηλ 210 6745375 | Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική