ΓΙΑΝ ΒΑΝ & ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ : “Κακό Ποίημα”



Παρασκευή 19 Απριλίου, Gagarin 205 live music space


“Κακό Ποίημα” είναι η νέα ανεξάρτητη κυκλοφορία του ΓΙΑΝ ΒΑΝ, καρπός της συνεργασίας του με τον Παύλο Παυλίδη, τον Ευθύμη Φιλίππου και τον Χρήστο Λαϊνά.


Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στο Gagarin 205 live music space, την Παρασκευή 19 Απριλίου, σε ένα live όπου μαζί με τα νέα τραγούδια θα παρουσιάσουν αρκετό από το παλαιότερο υλικό του ΓΙΑΝ ΒΑΝ αλλά και κάποια αγαπημένα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη.


Το “Κακό ποίημα” έχει ήδη κάνει αίσθηση από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, κυρίως μέσα από τα τραγούδια “”Κλωστή” και “Να να να”, που ξεχώρισαν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς.



Line up: 
Παύλος Παυλίδης: φωνή
Φώτης Σιώτας: φωνή και βιολί
Βαγγέλης Στεφανόπουλος: πιάνο, synths
Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο, φωνή
Jan Van de Engel: τύμπανα
Brian Coon: ηχοληψία
Μαρία Βενετάκη: φωτισμοί 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00


Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ (τα πρώτα 100 εισιτηρια περιλαμβάνουν κωδικό για δωρεάν download του άλμπουμ / με κάθε εισιτήριο προαιρετική αγορά του ψηφιακού αλμπουμ με 2€)


Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Ευριπίδης, Viva Kiosks


Gagarin 205 live music space - Λεωφόρος Λιοσίων 205, Αθήνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Παντελής Βουτουρής: "Θεωρώ ότι ο Μόντης γραμματολογικά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σημαντικότερους ποιητές της γενιάς του τριάντα μαζί με τον Σεφέρη και τον Ελύτη".

Κλεονίκη Καραχάλιου: "Πιστεύω πως οι άνθρωποι είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις μεταμορφώσεις μας, αρκεί να έχουμε πάντα ηρεμία και να είμαστε συνδεδεμένοι με τον πραγματικό μας στόχο".

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη: "Οι μακρινοί απόγονοι μας, εφόσον εξακολουθήσει να υπάρχει Ελλάδα, θα κρίνουν ποιος υπερίσχυσε: η παράδοση ή ισοπέδωση των πάντων".

Είδαμε και προτείνουμε: Ο Μικρός Πρίγκιπας στο Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς