«Βίβα, μια ζωή την έχουμε» στη "Σφίγγα"


«Βίβα, μια ζωή την έχουμε»

Μία μουσική παράσταση 
για το αρχοντορεμπέτικο τραγούδι

από το τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού της τάξης
του Θοδωρή Κατή του Εθνικού Ωδείου Πειραιά

Τετάρτη, 10 Απριλίου και ώρα 20.00 στη «Σφίγγα»Το τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού της τάξης του Θοδωρή Κατή του Εθνικού Ωδείου Πειραιά, παρουσιάζει τη μουσική παράσταση - αφιέρωμα στα αρχοντορεμπέτικα τραγουδια «Βίβα, μία ζωή την έχουμε» την Τετάρτη, 10 Απριλίου και ώρα 20.00 στο Μουσικό Θέατρο «Σφίγγα», Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής στον πεζόδρομο της Κιάφας στο κέντρο της Αθήνας.

Αν θέλετε να περάσετε όμορφα και να αναπολήσετε νοσταλγικές στιγμές μέσα από ελληνικές ταινίες θρύλους, όπου ακούστηκαν μνημειώδη τραγούδια όπως το «μια ζωή την έχουμε», το «τραμ το τελευταίο», τα μισοφορια, το «άρχισαν τα όργανα» και πολλές άλλες ερμηνείες αξέχαστων ερμηνευτών και ηθοποιών η μουσική παρέα και όχι μόνο σας περιμένει στην «Σφίγγα»..

Η διδασκαλία και η επιμέλεια της μουσικής παράστασης είναι του Θοδωρή Κατή, ενώ η καλλιτεχνική διεύθυνση της Βαρβάρας Σταυριανάκου. Παίζουν πιάνο ο Θοδωρής Κατής, κιθάρα ο Πάνος Χαλαβαζής, μπουζούκι ο Νίκος Γεωργίου, μπουζούκι και ηλεκτρικό μπάσο ο Νικόλας Μάυρος. Τέλος, η διοργάνωση της μουσικής παράστασης είναι του Εθνικού Ωδείου Πειραιά.

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 211.4096149 και 6987.844845

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Eίδαμε την "Μήδεια" στο θέατρο Μπάγκειον

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΛΟΦΑ - ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ 2015 - ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Γιάννης Σκαραγκάς: " Ένιωσα ότι η περίπτωση της Αχλαδιώτη κουβαλάει το φορτίο του εξαντλημένου Έλληνα της οικονομικής κρίσης: ο ανίσχυρος άνθρωπος που παλεύει με την απομόνωση και προσπαθεί να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο που καταρρέει."

Κωστής Πετρίτης: "Το φως και το σκοτάδι συμβολίζουν το αιώνιο συμπαντικό παιχνίδι. Είναι η προσπάθεια και η επιθυμία του ανθρώπου να αποδεσμευτεί από αυτά που τον κρατάνε δέσμιο"

Μεγάλη Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στις 24 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο

Εξολοθρευτή Άγγελος | για μια μόνο παράσταση στο θέατρο Βράχων | 11 Ιουλίου 2019