🌟 New Hit: ZAO - Πολλές Φορές

 


 

ZAO – Πολλές Φορές (3AM)

Ο λυρικός καλλιτέχνης ZAO επιστρέφει!

 

 


 

 

💿🎧

 

 

Δείτε πρώτοι το backstage της φωτογράφισης: http://tiny.cc/ytdrzz

 

Μετά από την επιτυχία που σημείωσαν τα solo releases και πρόσφατα η συνεργασία του με τους ταλαντούχους Niko Tsan και BABA, ο ZAO ο 19χρονος καλλιτέχνης που ακροβατεί μεταξύ rap και ambient pop επιστρέφει με το ολοκαίνουριο κομμάτι του «Πολλές Φορές (3AM)» που κυκλοφορεί από τη Minos EMIA Universal Music Company.

Το «Πολλές Φορές (3AM)» αποτελεί ένα αρκετά μελωδικό κομμάτι με επιρροές κυρίως από την pop σκηνή, εγκαινιάζοντας έτσι το καινούριο era του ανερχόμενου καλλιτέχνη. Άλλωστε, το συγκεκριμένο τραγούδι όπως μαρτυρά και ο τίτλος του αναμένεται πολύ σύντομα να δώσει την σκυτάλη και σε ένα δεύτερο δημιούργημα επίσης σε στίχους και μουσική του ίδιου του ΖΑΟ. Το «Πολλές Φορές (3ΑΜ)» υπογράφει μουσικά ο cjla beats ενώ την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος Solmeister.

Σημειώνεται σε αυτό το σημείο ότι ο ΖΑΟ αποτέλεσε τον πρώτο καλλιτέχνη που εντάχθηκε στο μουσικό label του VGS, ένα από τα πιο σημαίνοντα πρόσωπα στην ελληνική σκηνή του rap, που φέρει το όνομα Slaughter House Records και φιλοξενεί τον επίσης newcomer BABA και τον παραγωγό cjla beats.

 

Βρείτε το «Πολλές Φορές (3ΑΜ)» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://Zao.lnk.to/PollesFores3AMPR

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".