Χέη Χοπ! Παιχνίδια στη Φάρμα… στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

 


Χέη Χοπ! Παιχνίδια στη Φάρμα…

Της Άννας Σεβαστής Τζίμα

για βρέφη από 18 μηνών και μικρά παιδιά έως και 5 ετών!

 



Μια καινούργια μέρα ξεκινά σε μια όμορφη φάρμα… Και δυο αλογάκια προσκαλούν τα παιδιά να φέρουν πίσω όλα τα ζωάκια πριν νυχτώσει!

Μετά την πολυαγαπημένη παράσταση των μικρών παιδιών «Κού-Κου! Μια βόλτα στο δάσος…» η συγγραφέας και δημιουργός της παράστασης Άννα Σεβαστή Τζίμα, προτείνει στα παιδιά μια πολύ όμορφη μέρα στην Φάρμα, όπου όλα έχουν έναν ρυθμό και μια καθημερινότητα όπως και η ζωή μας. Ο κύκλος της μέρας και της νύχτας, του παιχνιδιού και της ανάπαυσης μας οδηγούν να ανακαλύψουμε  τις ξεχωριστές συνήθειες που έχει κάθε πλάσμα!

Με πολύ όμορφες μελωδίες, παιχνίδια και χορό θα ψάξουμε και θα γνωρίσουμε τα ζωάκια του αγροκτήματος.

 


 

Ζωντανή μουσική

Η μουσική πρωταγωνιστεί στην παράσταση και παίζεται εξ ολοκλήρου ζωντανά στη σκηνή, δίνοντας στα μικρά παιδιά τη δυνατότητα να έρθουν κοντά στα όργανα παραγωγής του ήχου και της μουσικής.


Παιδαγωγική προσέγγιση

Η παράσταση είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά και τους προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό πρώτο βίωμα με το Θέατρο. Η φαντασία και η συμμετοχή των μικρών παιδιών, ενεργοποιεί την αίσθηση της περιπέτειας και της κατανόησης.


Ας επικοινωνήσουμε

Η παράσταση αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή πρόσκληση σε κάθε παιδί, να επικοινωνήσει αυτόβουλα, να μεταφέρει τα συναισθήματα του και τις σκέψεις του με αφορμή τα ερεθίσματα της παράστασης.

 

Οι παιδικές Μορφές Έκφρασης

Δημιουργούν έργα για παιδιά ακολουθώντας το τρίπτυχο Κίνηση, Λόγος, Ρυθμός, εστιάζοντας στην επικοινωνία και στην έκφραση των συναισθημάτων του παιδιού. Με ζωντανή μουσική και παιχνίδι, οι ταλαντούχοι συντελεστές της παράστασης χαρίζουν στα παιδιά μια αξέχαστη εμπειρία!

 

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

 

Συντελεστές:

Κείμενα- μουσική- σκηνοθεσία: ‘Άννα Σεβαστή Τζίμα Μουσική ενορχήστρωση: Δημήτρης Σκούρτης Σκηνικά αντικείμενα- αλογάκια: ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Παίζουν: Μαρία Ιωάννου, Γιώργος Χουσάκος, Ζωή Κουσάνα

ΠΟΤΕ:
Κάθε Κυριακή από 27 Οκτωβρίου  έως και 24 Νοεμβρίου 2024
ΏΡΑ: 10:45 π.μ.


ΠΟΥ:

Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Γενική είσοδος: 10€

Ομαδικό εισιτήριο (10 άτομα+) : 8€

 

Ηλεκτρονική προπώληση: ticketservices.gr

      Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2103464002

 

 

Πραγματοποιούνται οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία:

Υπεύθυνη σχολικών παραστάσεων: Βλασία Βερβέρη 6944659865



 

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας : Άντζυ Νομικού  | angienomikou@gmail.com

 


 

 

 

 


Λίγα λόγια για μας

Οι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν το 1993 από τον ηθοποιό και άνθρωπο του θεάτρου Θωμά Κινδύνη, από τότε μέχρι σήμερα έχουν μια πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο του πολιτισμού, δημιουργώντας παραστάσεις αλλά και εκπαιδευτικές καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες. Έχοντας προσεγγίσει μεγάλα έργα Αρχαίας

Ελληνικής Τραγωδίας, Έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, Παραλογές και Παραμύθια. Οι Μορφές Έκφρασης έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα Φεστιβάλ και έχουν μια συνεχή πορεία στο Πολιτιστικό τοπίο της χώρας αλλά και της Κύπρου.




Η Άννα Σεβαστή Τζίμα δημιούργησε την παιδική σκηνή το 2010 δίνοντας μια δυνατή και γόνιμη παρουσία στον χώρο του θεάτρου για παιδιά, ενώ καλωσόρισε και το βρεφικό κοινό στο θέατρο με την παράσταση «Κούκου! Μια βόλτα στο δάσος». Ως δημιουργός θεατρικών έργων μιλάει στο παιδικό κοινό με παραστάσεις γεμάτες μουσική, παιχνίδι και συμμετοχή των παιδιών. Παράλληλα δημιούργησε και το «Παιδί & Τέχνη» μια ιδέα που έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των παιδιών, στον χώρο του πολιτισμού και της Τέχνης μέσα από εργαστήρια αλλά και με καλοκαιρινά καλλιτεχνικά σχολεία (Art summer Camp).

 

 

 




  

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".