Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου


Πλήθος εκδηλώσεων για παιδιά με αγαπημένους συγγραφείς
σε όλη την Ελλάδα από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, με αφορμή
την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται στις 2 Απριλίου
Από τη Δευτέρα 1 Απριλίου έως και την Κυριακή 7 Απριλίου και με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου (ημέρα γενεθλίων του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν), οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος οργανώνουν πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Συγγραφείς και εικονογράφοι θα επισκεφθούν βιβλιοπωλείαβιβλιοθήκες και σχολεία, στρέφοντας την προσοχή του κοινού στα παιδικά βιβλία.
Με περισσότερα από εξήντα χρόνια πείρας στο παιδικό βιβλίο, στις Εκδόσεις Παπαδόπουλος έχουμε λόγο να γιορτάζουμε κάθε μέρα. Και όσο κι αν θέλουμε να μη βιαζόμαστε, πρέπει να τρέξουμε σε όλη την Ελλάδα για να γιορτάσουμε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.
Θεσσαλονίκη πόλη στο σταυροδρόμι δύο κόσμων
Θεσσαλονίκη πόλη στο σταυροδρόμι δύο κόσμων 
Ο μικρός Κοπέρνικος και το Πάρκο των Δεινοσαύρων
Ο μικρός Κοπέρνικος και το Πάρκο των Δεινοσαύρων
Από την Αθήνα έως τη Θεσσαλονίκη και από την Κόρινθο έως την Κάρυστο, σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, βιβλιοπωλεία αλλά και σε χώρους επιστημών και τεχνών, αγαπημένοι συγγραφείς και εικονογράφοι διαβάζουν, παίζουν και δημιουργούν μαζί με τα παιδιά, γιατί «Τα βιβλία μάς βοηθούν να μη βιαζόμαστε».
Στον εορτασμό συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, αγαπημένοι συγγραφείς όπως ο Αντώνης Παπαθεοδούλου, ο Φίλιππος Μανδηλαράς, ο Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη, ο Θοδωρής Παπαϊωάννου, η Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη. Υιοθετώντας το φετινό μήνυμα της IBBY, κατεβάζουμε για λίγο τους ρυθμούς, ώστε να απολαύσουμε από σελίδα σε σελίδα τον μαγικό δρόμο που ανοίγει κάθε βιβλίο!
Από τη Γη στη Σελήνη ή το κανόνι της ειρήνης
Από τη Γη στη Σελήνη ή το κανόνι της ειρήνης
Η Σχολή των Ροβινσώνων ή πως να τα έχεις όλα
Η Σχολή των Ροβινσώνων ή πως να τα έχεις όλα 
Έτσι κι αλλιώς, ο μόνος λόγος για να βιάζεσαι να τελειώσεις ένα βιβλίο,
είναι για να ξεκινήσεις ένα άλλο! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ιωάννης Βούρος: " Η εργατική τάξη πάει στον Παράδεισο μέσα από ιστορίες βιωματικές που αφορούν τον καθένας μας"

«ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» Η λαϊκή οπερέτα- Ωδείο Ηρώδου Αττικού 9/9/19

Βίκυ Καραϊσκου :" Εκτιμούμε περισσότερο ό,τι έχουμε και ό,τι είμαστε όταν δοκιμαστούμε ή χάσουμε, ό,τι και αν σημαίνει το ‘χάνω’ για τον καθένα μας"

MOUNT