Άρης Γραικούσης «ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ»



Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & M. Θεοχαράκη
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1


Άρης Γραικούσης
«ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ»

Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 20:30



Ο διακεκριμένος πιανίστας Άρης Γραικούσης, έπειτα από τα επιτυχημένα ρεσιτάλ του, αφιερωμένα στον Fr. Chopin και τον L. V. Beethoven, όπου έδωσε τις προηγούμενες σαιζόν στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β. &. Μ Θεοχαράκη, αλλά και την πρόσφατη συναυλία με έργα για πιάνο και φωνή, εμφανίζεται ξανά με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη Ρώσικη ρομαντική μουσική, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019.           
                                                                                                                   
Θα ερμηνεύσει δύο σπουδαία έργα, τις «Έξι μουσικές στιγμές» έργ. 16 του Sergei Rachmaninoff, έργο με έντονο λυρισμό, και θαυμάσιες αρμονικές αλλαγές, και τις «Εικόνες από μια έκθεση» του Modest Mussorgsky, που απεικονίζουν την περιήγηση του συνθέτη στην έκθεση, με καθέναν από τους 10 αριθμούς της σουίτας να χρησιμεύει ως μουσική απεικόνιση ενός μεμονωμένου έργου του ζωγράφου – αρχιτέκτονα Victor Hartmann.

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β. & Μ Θεοχαράκη
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα
Ημερομηνία: 7 Μαρτίου 2019
Ώρα έναρξης: 20:30
Εισιτήρια: 20, 15, 10 ευρώ
Προπώληση: thf.gr | στο ταμείο του Ιδρύματος | στο 2103611206
Πληροφορίες / Κρατήσεις: www.thf.gr




Υπεύθυνος επικοινωνίας:Αντώνης Κοκολάκης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ

Τίνα Σερβετά: "Η συμβίωση με έναν σκύλο μάς συμπληρώνει, μέσα από αυτή τη σχέση ανακαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας".