Η Θεοδοσία Τσάτσου στο Half Note


Από Παρασκευή 29 έως Κυριακή 31 Μαρτίου

Μια ανατρεπτική παρουσία στον χώρο της rock μουσικής σκηνής από το 1996, με σπάνια χροιά, φωνητικό εύρος και ξεχωριστά δυναμική σκηνική παρουσία μας κινεί να συνταξιδέψουμε στους soulfunkyblues ρυθμούς της  από τις 29  έως τις 31 Μαρτίου στο Half Note.

Τη γνωρίσαμε με τραγούδια όπως τις «Ενοχές» και το «Φοβάμαι» ( Μπλε ) και αργότερα μέσα από δικές της προσωπικές δουλειές όπως τον « Ύποπτο Κόσμο», το «Κόκκινο», τη «Λεωφόρο της Εύας», το «Α γαπήσου». Η Θεοδοσία Τσάτσου μετά από την πολύχρονη παρουσία της στην ελληνική rock σκηνή συνεχίζει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα και να μας ταξιδεύει.

Φέτος ταξιδεύουμε μαζί της σε εποχές και
 ακούσματα καινούργια, με αφορμή μόνο τον έρωτα για την μουσική.
Στέφανος Γεωργιτσόπουλος: κιθάρα
Χρήστος Κόλλιας: μπάσο
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος: τύμπανα
Ναυσικά Κατσώρη: πλήκτρα

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ.: 21.30
Είσοδος:   10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β’ Ζώνη), 20 ευρώ (Α’ Ζώνη)
Προπώληση: www.viva.gr

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 
210 9213310

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".