Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ - ΝΥΦΙΚΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ EL CONVENTO DEL ARTE



Θεατρικό Δείπνο Μυστηρίου



«Ν Υ Φ Ι Κ Ο  Π Ε Ν Τ Ο Ζ Α Λ Ι»
Έλατε να γιορτάσουμε μαζί το Τριώδιο με φαγητό, ποτό, μυστήριο και άφθονο γέλιο!


H ομάδα του Βρες το Δολοφόνο επιστρέφει –κάθε Κυριακή- στον Τόπο του Εγκλήματος, αυτή τη φορά με ένα θεατρικό δείπνο μυστηρίου… γαμήλιο: το Νυφικό Πεντοζάλι!
Με χαρά λοιπόν σας προσκαλούμε στο γαμήλιο γλέντι της όμορφης Παρθένας με τον Ολλανδό γόνο μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας! Ένα γλέντι που παίρνει αναπάντεχη τροπή όταν ο γαμπρός βρίσκεται νεκρός! Φήμες λένε ότι ο δολοφόνος του κρύβεται ανάμεσά στους θεατές – καλεσμένους του γάμου!
Και μιας και το Τριώδιο άνοιξε, οι καλεσμένοι μας μπορούν να έρχονται με dress code… “Κρητικού Γάμου» για τις επόμενες Κυριακές 24/2, 3/3 και 10/3. Η καλύτερη αμφίεση θα κερδίσει ένα παιχνίδι μυστηρίου!

Τι συμβαίνει στο Νυφικό Πεντοζάλι;

Παντρεύεται η Παρθένα μας άνδρα εξ Ολλανδίας,
ντελικανή κατάξανθο γόνο φαρμακοβιομηχανίας.
Που όχι μόνο θα την θα την παντρευτεί και θα τεκνοποιήσει,
αλλά τα προϊόντα μας θα νομιμοποιήσει.
Κι οι χωριανοί σιμώνουνε να τους εκαμαρώσουν
κι από τα βάθη της καρδιάς, ευχή να τους εδώσουν.
Μα αίφνης το γλέντι κόβεται, στριγκλιά βάζει η κόρη,
μια μάχαιρα εσκότωσε το Ολλανδικό αγόρι!
Ποιος κουζουλός ετόλμησε να τον εμακελέψει
κι η όμορφη Παρθένα μας παρθένα να χηρέψει;
Γροικάτε κι εδά δεν περνούν τα κατορθώματά σας,
γιατί ο δολοφόνος βρίσκεται εδώ ανάμεσά σας!

Ναι είναι αλήθεια! Ο δολοφόνος του γαμπρού κρύβεται ανάμεσά σας! Και θα τον βρούμε…

Ποιος ο ρόλος σας
H ομάδα του Βρες το Δολοφόνο σας καλεί να αναλάβετε ρόλο… ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα στοιχεία που σας δίνονται, ανακρίνετε τους ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, και λύνετε τους γρίφους που θα σας βοηθήσουν
ανακαλύψετε τον δολοφόνο του Ολλανδού γαμπρού.
Κι όλα αυτά, ενώ απολαμβάνετε με την παρέα σας το υπέροχο μενού του El Convento Del Arte, που επιμελείται ο Σεφ Μιχάλης Ντουνέτας!
Ακόμη κι αν δεν λύσετε τους γρίφους, το σίγουρο είναι ένα: θα γελάσετε τόσο που θα θυμάστε για πολύ καιρό αυτό το Δείπνο Μυστηρίου!


Ταυτότητα Παράστασης
Κείμενο – Σκηνοθεσία : Γιάννης Σαρακατσάνης
Ερμηνεύουν: Θανάσης Ζερίτης, Μάνος Κανναβός, Μαρία Μπαλούτσου, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Σωσώ Χατζημανώλη
Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
Επιμέλεια Κειμένου: Αριστέα Σταφυλαράκη
Τεχνική Επιμέλεια: Κώστας Κριεμπάρδης
Επιμέλεια σκίτσων: Αντώνης Σκαρλάτος
Επιμέλεια γρίφων: Φιλιώ Λαζανά
Φωτογραφία: Κική Παπαδοπούλου
Επικοινωνία: Γεωργία Ζούμπα
Παραγωγή: Βρες τον Δολοφόνο


Βρες το Δολοφόνο: λίγα λόγια για εμάς
Η παραγωγός εταιρεία «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ειδικεύεται στη διοργάνωση διαδραστικών παραστάσεων μυστηρίου υψηλής ποιότητας για ενήλικες και παιδιά από το 2013: «Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ», «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», «Το Άγιο Έγκλημα», «Σκοτώνουν τον Έρωτα Όταν γεράσει», «Το Τελευταίο Πανέρι», το «Reunion μετά Θάνατον», το «Προσεχώς Απόδραση» και οι παιδικές παραστάσεις μυστηρίου του «CSI:Kids» κατακτούν όλο και περισσότερο το κοινό, εντός και εκτός Αθηνών. Οι διαδραστικές παραστάσεις μυστηρίου είναι ιδανικές τόσο για παρέες που θέλουν να περάσουν ένα βράδυ ξεχωριστό όσο και για εταιρείες που αναζητούν μια καινοτόμο και πρωτοποριακή δραστηριότητα teambuilding για τα στελέχη τους. Mία μικρή γεύση από τις δράσεις μας, μπορείτε να πάρετε εδώ: https://www.vrestondolofono.gr.
Περισσότεροι από 15.000 θεατές έχουν εξασκήσει το αστυνομικό τους δαιμόνιο, προσπαθώντας να εξιχνιάσουν… το μυστήριο απολαμβάνοντας το δείπνο τους! Εσείς;

Κι επειδή η εξιχνίαση ενός μυστηρίου δεν γίνεται ποτέ με άδειο στομάχι, φροντίσαμε για εσάς το καλύτερο μενού, το οποίο επιμελείται ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας:
Για Καλωσόρισμα: Σαλάτα με λάχανο, καρότο, σέλινο, μαρούλι, άνηθο, τριμμένη ντομάτα και σπασμένο ντάκο από χαρούπι
Κυρίως Πιάτο: Λεμονάτο χοιρινό, αρωματισμένο με μάραθο και γραβιέρα συνοδεία ριζότου με σπανάκι ντομάτα και αρωματικά
Επιδόρπιο: Σοκολατόπιτα με σιρόπι σοκολάτας και τριμμένο καρύδι


Σε περίπτωση ειδικών διατροφικών προτιμήσεων, ειδοποιήστε μας έγκαιρα για να έχετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση!

Στοιχεία Παράστασης:
Παραστάσεις : έως Κυριακή, 21/4
Ημέρες και Ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 20.30
Διάρκεια: 2 ώρες
Χώρος: El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο (πλησίον Μετρό Μεταξουργείο).
Είσοδος: 17 ευρώ με κρασί/μπύρα ή αναψυκτικό, 26 ευρώ με δείπνο (Στην τιμή του μενού δεν συμπεριλαμβάνεται η κατανάλωση ποτού)
Κρατήσεις: 6943 770690 ή info@vrestondolofono.gr

Πληροφορίες παραστάσεων & ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
https://www.viva.gr/tickets/theater/el-convento-del-arte/nufiko-pentozali/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ