Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Και πίσω πάλι» της Φραντζέσκας Αλεξοπούλου-Πετράκη



Οι εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ
και το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ
με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου
προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους
σε μια παιδική εκδήλωση βασισμένη  στο βιβλίο της
ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ- ΠΕΤΡΑΚΗ
“ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ”
στον χώρο του Βιβλιοπωλείου ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ
το Σάββατο 30 Μαρτίου
στις 12.00 το μεσημέρι

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Ο Άλκης, που αγαπά πολύ το τένις, έρχεται αντιμέτωπος με έναν περίεργο γείτονα που του πετά ΠΙΣΩ τα κίτρινα μπαλάκια του σε άθλια κατάσταση. Αυτό όμως δεν σταματά τον Άλκη και τα στέλνει ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ελπίζοντας έτσι να γκρεμίσει τον τοίχο που τον χωρίζει από τον μοναχικό γείτονα. Άραγε θα τα καταφέρει; Ένα βιβλίο για την επιμονή και την επινοητικότητα που μπορούν να ρίξουν τοίχους. Γιατί για να επικοινωνήσουμε δεν αρκεί να θέλουμε να προσεγγίσουμε τον άλλο, πρέπει να προσπαθούμε να κατανοήσουμε και τη δική του κατάσταση.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ
Αγίων Αναργύρων 5, 13561
Άγιοι Ανάργυροι
210-2619718
www.aabooks.gr
www.facebook.com/Epikentron/

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη

«Και πίσω πάλι»

Εικονογράφηση: Νέστορας Ξουρής

Οι Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν για τους μικρούς αναγνώστες το παραμύθι «Και πίσω πάλι» της Φραντζέσκας Αλεξοπούλου-Πετράκη σε εικονογράφηση Νέστορα Ξουρή.

Ήρωάς του ο μικρός Άλκης, που του αρέσει στον ελεύθερο χρόνο του να παίζει το αγαπημένο του άθλημα, το τέννις. Θέλει κάποια στιγμή να γίνει πρωταθλητής και κάνει καθημερινά προπονήσεις. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα τα μπαλάκια του να εκτοξεύονται συνεχώς στο σπίτι ή στην αυλή του παράξενου γείτονα, ο οποίος του πετά ΠΙΣΩ σε άθλια κατάσταση, δείχνοντάς του την οργή του. Αυτό όμως δεν σταματά τον Άλκη και τα στέλνει ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ελπίζοντας έτσι να γκρεμίσει τον τοίχο που τον χωρίζει από τον μοναχικό γείτονα. Τι θα γίνει όμως; Ο μικρός μας Άλκης θα καταφέρει να κάνει φίλο αυτόν τον παράξενο γείτονα; Θα καταφέρει να τον βγάλει από τον μοναχικό του κόσμο;

Μια ιστορία που δείχνει πόσο σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπό μας και να προσπαθούμε για το καλό του!

          ISBN 978-960-567-140-2
Τιμή : 12,00
Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης



ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος 
ΧΑΡΙΛΑΟΥ  ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76 10680   ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ:210-3808455 FAX: 2103808445 e-mail:info@diaplasibooks.gr
www.diaplasibooks.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ