4 CASTILLUSIONS4CASTILLUSIONS  όνειρα και ψευδαισθήσεις ξεδιπλώνουν στη διοργάνωση της ΙP projects, που θα φιλοξενηθεί στο «Μέγαρο Μουσικής» στις 14 Aπριλίου, στην αίθουσα Panquet και έχει ως στόχο, τα νέα δεδομένα  που εισάγει η Τεχνολογία στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, αλλά και τα νέα μέσα σαν πεδίο έκφρασης. Η ολοκληρωμένη διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών έρχεται για να προβάλλει καινοτομικά  σύγχρονες art επιδείξεις μόδας σε ένα σκηνικό 3D mapping από σύγχρονους δημιουργούς της μόδας και εικαστικών τεχνών.
Ένας από αυτούς θα είναι ο έλληνας καλλιτέχνης Adam Martinakis  που δημιουργεί εξαιρετικά τρισδιάστατα γλυπτά με την βοήθεια,
(3d digital image /rendering - animation, digital sculpture, digital video, new media).

Στα  Fashion shows  για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί social motivated show, με τίτλο fashion STATEments που ενώνει Μόδα και Κοινωνία σε catwalk. Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας της έκθεσης Art & Fashion CreativeWear Exhibition που έλαβε χώρα στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών , ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης εμπνεύστηκε ένα show με κοινωνικά μηνύματα και επέλεξε μαζί με την Emy Papas μέρος των συμμετεχόντων σχεδιαστών της ΑΣΚΤ (ανώτατη σχολή καλών τεχνών) .
Στο event θα συμμετέχουν επίσης καταξιωμένοι και σύγχρονοι δημιουργοί με   special projects, Installations Brands  & Many unique collections handmade.
Με Προστιθέμενη αξία χρησιμοποιώντας την φαντασία, θα πλαισιώσει την εκδήλωση μια εικαστική έκθεση από δημιουργούς jewlery και αντικείμενα, με τίτλο “Garden of illusions  με Curator την Ίρις Κρητικού.
Φωτογραφική εικαστική παρέμβαση από την καλλιτεχνική ομάδα Διάμετρος 26 τίτλος Installations Χρωματική παλέτα μεταξιού Silk Line.

Το styling των μαλλιών έχουν αναλάβει τα   Hair salons Ilias  & Staff .
Το make-up των shows, θα επιμεληθούν οι artists της Freddy Make Up Stage, υπό την καθοδήγηση του Φρέντυ Καλομπράτσου.
Στην αρτιότερη οργάνωση των παρασκηνίων, βοηθούν οι  μαθητές της Σχολής
Pansik.


Creative Team: Founder: Ιoanna Patsoulaki
Art Director: Antonis Sotiropoulos
Project manager: Emy Papas
Creative director: Aikaterini Mesiri
Fashion art director / Styling: Dimitris Grammatikogiannis
Video Mapping /Video design: Erato Tzavara
Exbit Curator: Iris Kritikou
Public Relations: Angie Nomikou

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Eίδαμε την "Μήδεια" στο θέατρο Μπάγκειον

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΛΟΦΑ - ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ 2015 - ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Κωστής Πετρίτης: "Το φως και το σκοτάδι συμβολίζουν το αιώνιο συμπαντικό παιχνίδι. Είναι η προσπάθεια και η επιθυμία του ανθρώπου να αποδεσμευτεί από αυτά που τον κρατάνε δέσμιο"

Γιάννης Σκαραγκάς: " Ένιωσα ότι η περίπτωση της Αχλαδιώτη κουβαλάει το φορτίο του εξαντλημένου Έλληνα της οικονομικής κρίσης: ο ανίσχυρος άνθρωπος που παλεύει με την απομόνωση και προσπαθεί να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο που καταρρέει."

Μεγάλη Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στις 24 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο

Εξολοθρευτή Άγγελος | για μια μόνο παράσταση στο θέατρο Βράχων | 11 Ιουλίου 2019