Βασίλης Δήμας και Μελίνα Μακρή ζουν μια «Οφθαλμαπάτη»


Ο πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής  Βασίλης Δήμας συναντά δισκογραφικά την Μελίνα Μακρή σε ένα απρόσμενο ντουέτο που δεν μοιάζει με «Οφθαλμαπάτη»

Ο Βασίλης Δήμας, είναι αδιαμφισβήτητα, ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς και αυτό διαφαίνεται τόσο στις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του όσο και στην ερμηνευτική του ικανότητα, ενώ έχει αφήσει το “στίγμα” του σε πολλά κομμάτια που έχει γράψει για πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες και έχουν γίνει επιτυχίες.

‘Εχοντας στο ενεργητικό του δυο μεγάλες προσωπικές επιτυχίες («Ραγίζει η καρδιά μου», «Βασιλιάς του Κόσμου»), οι οποίες έχουν συγκεντρώσει πάνω από 40 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ στα χνάρια τους βαδίζει και το single «Που Να Τα Πω» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2018 από την εταιρία του Sonar Music Greece.

Το ολοκαίνουργιο του τραγούδι με τίτλο «Οφθαλμαπάτη» στο οποίο συμμετέχει και η εξαιρετική Μελίνα Μακρή προσδοκεί να κατακτήσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ακροατών αλλά και των deejay.

Τους στίχους και την μουσική υπογράφει ο ίδιος, ενώ η ενορχήστρωση και η παραγωγή έχει τη σφραγίδα του Αντρέα Γιατράκου.

Την οπτικοποίηση του τραγουδιού, ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος. Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακούσαμε και προτείνουμε: TEMPERS ζωντανά στην Αθήνα: σκοτάδι, ρυθμός και φως σε διαρκή κίνηση

ΑΛΛΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ | Η Αθήνα μέσα από τις ιστορίες 3 οδηγών ταξί | Η πρώτη ταινία της Ειρήνης Βουρλούμη | Από 22/10 στον ΔΑΝΑΟΣ

ΓΟΥΤΟΥ-ΓΟΥΠΑΤΟΥ»: Το αριστούργημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ζωντανεύει σε μια τρυφερή παιδική παράσταση για τη διαφορετικότητα, την αποδοχή και τα κρυμμένα μας ταλέντα. | Σκηνοθεσία: Τζένη Κόλλια & Μιχάλης Σιώνας 📍Θέατρο Τζένη Καρέζη

Είδαμε και προτείνουμε: «Αυτή η νύχτα μένει» του ΚΘΒΕ στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»