Η Ελένη Πέτα στο El Convento Del Arte



 Η Ελένη Πέτα
στο El Convento Del Arte
Σάββατο 6 & 20 Απριλίου 2019


Η Ελένη Πέτα , μια από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς της , ερμηνεύει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου δίνοντας  έμφαση στο ελληνικό ρεπερτόριο, όσο και των μεγάλων Ελλήνων συνθετών.
Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία  που αγαπήσαμε (Αυτό που ξέρω, Λόγια της σιωπής, Κλείσε τα μάτια σου, Τι μου ‘χει λείψει, Το δώρο), αλλά και αθάνατα κομμάτια του Χιώτη, Πλέσσα, του Ζαμπέτα & του Νικολόπουλου, σε ένα πρόγραμμα που θα μας μαγέψει !
Στο πιάνο  ο Σωτήρης Σινάνης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ερμηνεία :  Ελένη Πέτα
Πιάνο:  Σωτήρης Σινάνης
ΠούEl Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
Παράσταση: Η Ελένη Πέτα στο El Convento Del Arte
Ημερομηνία: Σάββατο 6 Απριλίου 2019
Σάββατο 20 Απριλίου 2019
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα
Ώρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για φαγητό και ποτό.
Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: arttankltd@gmail.com
Είσοδος: 10 euro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".