Εκδόσεις Παπαδόπουλος | Νέες Κυκλοφορίες 11-03-2019

Σειρά Σύγχρονη Ιστορία
Συλλογικό έργο
Τα Βαλκάνια στον Ψυχρό Πόλεμο
Το βιβλίο αυτό διερευνά αφενός την προέλευση, την εξέλιξη και την επίδραση του Ψυχρού Πολέμου στα Βαλκάνια κι αφετέρου το ειδικό βάρος των τοπικών συνθηκών και πιέσεων.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου
Η Σχολή των Ροβινσώνων ή πώς να τα έχεις όλα
Αντώνης Παπαθεοδούλου
Η Σχολή των Ροβινσώνων ή πώς να τα έχεις όλα
Στη σειρά "Ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν", τα μικρά παιδιά θα γνωρίσουν τα έργα του, με κείμενο του Αντώνη Παπαθεοδούλου και εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή.
Τι θα συμβεί άραγε όταν ο νεαρός Γκόντφρεϊ, μεγαλωμένος μέσα σε αμύθητα πλούτη, μαθημένος να τα έχει όλα, βρεθεί χωρίς στέγη, χωρίς τροφή, χωρίς ούτε τα στοιχειώδη για την επιβίωσή του, ναυαγός σε ένα έρημο νησί;

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου
Οι καλύτερες ιστορίες με φίλες και φίλους
Αθανασιάδης Κυριάκος, Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος, Γκίκα Ελένη, Δημοκίδης Αρης, Πιπίνη Αργυρώ, Πολιτοπούλου Μαρλένα, Στόγιας Γιώργος, Σχινά Κατερίνα
Οι καλύτερες ιστορίες με φίλες και φίλους
Αυτή η συλλογή έχει μερικές από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ. Και απαντά σε μία σειρά από σπουδαίες ερωτήσεις. Οκτώ σημαντικοί Έλληνες συγγραφείς υπογράφουν τα διηγήματα μιας μοναδικής συλλογής.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου
Οι καλύτερες ιστορίες με φαντάσματα
Αθανασιάδης Κυριάκος, Βλαβιανός Χάρης, Κέζα Λώρη, Μακρόπουλος Μιχάλης, Μαμαλούκας Δημήτρης, Παπαθεοδώρου Βασίλης, Ράδου Αγγελική, Τριανταφύλλου Σώτη
Οι καλύτερες ιστορίες με φαντάσματα
Αυτή η συλλογή έχει μερικές από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. Και απαντά σε μία σειρά από σπουδαίες ερωτήσεις. Οκτώ σημαντικοί Έλληνες συγγραφείς υπογράφουν τα διηγήματα μιας μοναδικής συλλογής. 
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου
Σειρά ΠΡΩΤΟΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ
Ο Μυστικός Κήπος
Ο Μυστικός Κήπος
Το κλασικό αριστούργημα της Frances
Eliza Hodgson Burnett σε μια έκδοση με ευκολοδιάβαστο κείμενο και ζωηρή εικονογράφηση, κατάλληλη για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Η πιο όμορφη
εισαγωγή στον υπέροχο κόσμο της
κλασικής λογοτεχνίας.
Μόμπι Ντικ
Μόμπι Ντικ
Το κλασικό αριστούργημα του Herman Melville σε μια έκδοση με ευκολοδιάβαστο κείμενο και ζωηρή εικονογράφηση, κατάλληλη για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Η πιο όμορφη εισαγωγή στον υπέροχο κόσμο της κλασικής λογοτεχνίας. 
Πατήστε εδώ για να 
κατεβάσετε το ΔΤ των 
βιβλίων
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
Το κλασικό αριστούργημα του Lewis Carroll σε μια έκδοση με ευκολοδιάβαστο κείμενο και ζωηρή εικονογράφηση, κατάλληλη για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Η πιο όμορφη εισαγωγή στον υπέροχο κόσμο της κλασικής λογοτεχνίας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεγάλη Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στις 24 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο

Βασιλική Νευροκοπλή: "Νομίζω πως η κοινωνία μας δεν είναι διόλου χειρότερη από άλλες παρελθοντικές ή σύγχρονες, εξάλλου, χωρίς αγάπη και προσμονή δε θα υπήρχε καν κοινωνία"

Γιάννης Σκαραγκάς: " Ένιωσα ότι η περίπτωση της Αχλαδιώτη κουβαλάει το φορτίο του εξαντλημένου Έλληνα της οικονομικής κρίσης: ο ανίσχυρος άνθρωπος που παλεύει με την απομόνωση και προσπαθεί να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο που καταρρέει."

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΛΟΦΑ - ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ 2015 - ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ