Σαβίνα Γιαννάτου και Σπύρος Μάνεσης στο 6ο Φεστιβάλ Δελφών "Το Λάλον Ύδωρ" το Σάββατο 3 Αυγούστου στο Γαλαξίδι

 

6ο Φεστιβάλ Δελφών  «Το Λάλον Ύδωρ» 2024 

 

Σαβίνα Γιαννάτου,  Σπύρος Μάνεσης στο πιάνο

 

ΓΑΛΑΞΙΔΙ, Φάρος

Σάββατο 3 Αυγούστου, ώρα 21:15


 

 

Το 6ο Φεστιβάλ Δελφών "Το Λάλον Ύδωρ" το Σάββατο 3 Αυγούστου φιλοξενεί στο Γαλαξίδι, τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον πιανίστα Σπύρο Μάνεση, σε μία μοναδική μουσική συνάντηση.

 

Η Σαβίνα Γιαννάτου είναι γνωστή εδώ και χρόνια για την πρόθεση της να συνδυάζει στοιχεία ελεύθερου αυτοσχεδιασμού με την παράδοση της Μεσογείου. Διεθνώς καταξιωμένη, με σπάνιες ερμηνευτικές δυνατότητες, έχει μαγέψει με την ερμηνεία της τα ακροατήρια των χωρών που επισκέπτεται και έχει ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς κριτικούς μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Ο Σπύρος Μάνεσης ανήκει στη νέα γενιά Ελλήνων μουσικών της τζαζ, με πολύχρονες σπουδές σε Ελλάδα και Ολλανδία και καλλιτεχνική δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη. Με την συνάντησή τους στη σκηνή, η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Σπύρος Μάνεσης επιχειρούν την αλληλεπίδραση διαφορετικών μουσικών κόσμων, όπου μεταξύ άλλων θα συνυπάρχουν η μουσική της Μεσογείου με τη μελοποιημένη ποίηση αλλά και τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, της Λένας Πλάτωνος και άλλων κορυφαίων δημιουργών. 

 

Είσοδος: 5 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS