🏆Olympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ

 

Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην ολυμπιακή χρονιά

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. Κάθε μέρα από τις 19:00 έως τις 21:00, ένα πλούσιο πρόγραμμα με ποικίλες δραστηριότητες, καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και μεταδόσεις των Αγώνων από το πρωί, συνθέτουν το παζλ του Olympic Festival Paris 2024 που διοργανώνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. 



Η είσοδος στις δράσεις είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κράτηση θέσης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα
Τελετή Έναρξης

Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα αναμεταδοθεί ζωντανά σε γιγαντοοθόνη στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Φέτος, το θέαμα θα είναι μοναδικό καθώς, για πρώτη φορά, η Τελετή Έναρξης βγαίνει από το στάδιο και πραγματοποιείται σε ανοιχτό χώρο - στον ποταμό Σηκουάνα.

→ Περισσότερα

Αναμετάδοση Αγώνων

Καθημερινά οι Αγώνες θα μεταδίδονται από το πρωί σε οθόνη στο Park Kiosk, σε χώρο με σκιά, ενώ από τις 19:00 και μετά θα μεταδίδονται σε γιγαντοοθόνη στο Ξέφωτο.

→ Περισσότερα

Δράσεις και εργαστήρια

Olympic Festival Art Zone, Meet & Greet με αθλητές και αθλήτριες των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων και ένα Give me Five!! Special Edition powered by Kotsovolos.

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες συμμετέχουν σε ποικίλες δράσεις, συγκεντρώνοντας σφραγίδες και λύνοντας γρίφους. 



→ Περισσότερα

Αθλητικές δραστηριότητες

Κάθε μέρα του φεστιβάλ μια διαφορετική αθλητική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αγαπημένα Ολυμπιακά Αγωνίσματα. 

→ Περισσότερα

Έκθεση: Προκαλώντας τη βαρύτητα, Thomas Coex

Μία επιλογή από το αρχείο του φωτοδημοσιογράφου Thomas Coex, από στιγμές Ολυμπιακών Αγωνισμάτων από το 2004 μέχρι το 2024, από την Αθήνα στο Παρίσι. 
Επιμέλεια: Βαγγέλης Ιωακειμίδης 

→ Περισσότερα

Ο μεγαλύτερος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα, με 50 θέσεις για ταυτόχρονη φόρτιση, λειτουργεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ύστερα από συνεργασία της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, επίσημο εισαγωγέα της RANGE ROVER, του ΚΠΙΣΝ και του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Κλείστε τη θέση σας για test drive των plug-in υβριδικών οχημάτων της Range Rover στο ΚΠΙΣΝ, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου, εδώ.

Mέγας Δωρητής ΚΠΙΣΝ: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Υποστηρικτές του Olympic Festival Paris 2024: PoweradeVISA

Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος - Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".