ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ | Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ | ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ | 4 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Θεόφραστου Σακελλαρίδη

Ο Βαφτιστικός

12-13-14-15

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


 

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει τον «Βαφτιστικό». Τον προσεχή Σεπτέμβριο και μόνο για 4 μόνο παραστάσεις σε μουσική διεύθυνση Γιώργου Γαλάνη και σκηνοθεσία-δραματουργική επεξεργασία Σοφίας Καψούρου, φέρνοντας το μέτωπο του πολέμου στην καρδιά. Εκεί που δίνονται οι καθημερινές, ατελείωτες, ερωτικές, αναμάρτητες μάχες. Εκεί που ένας χτύπος γλυκός χτυπάει.

 

Η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη ζωντανεύει υπό τους ήχους της Ελληνικής Συμφωνιέτας (Sinfonietta Hellenica) και μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί με την 23μελή ορχήστρα τα τραγούδια που λατρέψαμε, τα τραγούδια που μας κάνουν ευτυχισμένους, τα τραγούδια που αρχίζουν με ένα τικιτάκ και τελειώνουν με μια φωνή γιορτινή.

 

Διαχρονικός, σύγχρονος, πολυπρόσωπος, αστείος, ευαίσθητος «Ο Βαφτιστικός» έρχεται να παρατείνει τις διακοπές μας και να κάνει τον Σεπτέμβριο τον πιο καλοκαιρινό μήνα όλων των εποχών.

 

«Ο Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη

Οπερέτα σε τρεις πράξεις

 

Μουσική Διεύθυνση: Γιώργος Γαλάνης

Σκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία: Σοφία Καψούρου

Σχεδιασμός φωτισμών: Δημήτρης Κουτάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Όλγα Σούρσου

Σχεδιασμός αφίσας: Κωνσταντίνος Χαρμπίλας

Βιντεοσκόπηση: Στράτος Γιαννατσής

 

 

Τραγουδούν

 

Λυδία Ζερβάνου: Βιβίκα

Δημοσθένης Χρ. Σταυριανός: Ζαχαρούλης

Φίλιππος Μοδινός: Χαρμίδης

Ελένη Δάβου: Κική

Νικόλας Καραγκιαούρης: Συνταγματάρχης

Τάσος Θεοφιλάτος: Κορτάσης

Μίμης: Γιάννης Βρυζάκης

Μαγείρισσα: Γαρυφαλιά Μαρίνη

Τσιγγάνες: Ναταλία Ρουτσολιά, Γαρυφαλιά Μαρίνη, Πένυ Βισβάρδη

Τσιγγάνος: Θανάσης Σαντατσόγλου

 

Χορωδία: Chorus Vivendi

Διδασκαλία χορωδίας: Γιάννης Βρυζάκης

 

Ορχήστρα: Ελληνική Συμφωνιέτα www.sinfonietta.gr

Μουσική διδασκαλία / διεύθυνση: Γιώργος Γαλάνης

 

 

Παραστάσεις

 

12, 13, 14 Σεπτεμβρίου 2024 | ώρα 21:00 | Κεντρική σκηνή ΔΗΘΕΠΕΙ

             15 Σεπτεμβρίου 2024 | ώρα 19:00 | Κεντρική σκηνή ΔΗΘΕΠΕΙ

 

Διάρκεια παράστασης: 120’

 

 

Τιμές εισιτηρίων

 

Διακεκριμένη ζώνη: 30€

Α Ζώνη: 25€

Β Ζώνη: 20€

Γ Ζώνη: 15€

 

 

Προπώληση εισιτηρίων www.more.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου