Παρασκευή 30 Ιουνίου | Μπάμπης Στόκας & Βίκυ Καρατζόγλου | @ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων


ΜΠAΜΠΗΣ ΣΤOΚΑΣ
Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Παρασκευή 30 Ιουνίου


Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ξεκινάει την πανελλαδική καλοκαιρινή του περιοδεία με μια μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

 Με εφόδια τη χαρακτηριστικά αναγνωρίσιμη φωνή του και την ξεχωριστή σκηνική του παρουσία,  ο Μπάμπης Στόκας κινείται με άνεση ανάμεσα στο έντεχνο και το ροκ,  αλλά και τη μεγάλη του αδυναμία: το λαϊκό τραγούδι.

Τα αγαπημένα του τραγούδια από όλα αυτά τα είδη θα συγκεντρώσει και θα μας παρουσιάσει στην Τεχνόπολη.  Από τις τεράστιες επιτυχίες των Πυξ Λαξ ως τα ολοκαίνουρια τραγούδια του δίσκου του "Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας", μαζί με πολλές εκπλήξεις.

Στο πλευρό του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μια δυναμική, ανερχόμενη ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, που ξεχώρισε με την ραδιοφωνική της επιτυχία «Το Όνειρο».

Μαζί τους οι μουσικοί: Ντίνος Χατζηιορδάνου – Ακορντεόν, Άκης Κατσουπάκης- Ενορχηστρώσεις/Πλήκτρα, Δημήτρης Καρασούλος-Ηλεκτρική Κιθάρα, Αλέξης Αποστολάκης-Τύμπανα, Σταμάτης Σταματάκης – Μπάσο,

Ηχοληψία: Σάκης Πυριόχος
Παραγωγή: STRAY MUSΙC

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ
Έναρξη 21.30 – Οι πόρτες ανοίγουν 20.30

Εισιτήρια:
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10€ ορθίων 12€ καθήμενων - ΤΑΜΕΙΟ:12€ ορθίων, 14€ καθήμενων
Προπώληση σε: VIVA.gr, 11876, Τεχνόπολη  και σε όλα τα καταστήματα: SHELL, My market, metro, Ευριπίδης, εκο, bp. Media Markt, seven spots, citizen και RELOAD

Επικοινωνία:
Μαρία Τσολάκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ

Τίνα Σερβετά: "Η συμβίωση με έναν σκύλο μάς συμπληρώνει, μέσα από αυτή τη σχέση ανακαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας".