Γιάννα Φαφαλιού - Μια γυναίκα μόνο ξέρει


Γιάννα Φαφαλιού

Μια γυναίκα μόνο ξέρει


Με μια επανεκτέλεση της γνωστής επιτυχίας  "Μια γυναίκα μόνο ξέρει",
η Γιάννα Φαφαλιού ξεκινάει το δισκογραφικό της ταξίδι με τη Heaven music.


Πρόκειται για το τραγούδι  των "Εκείνος και Εκείνος", που είχε ερμηνεύσει πρώτη η Καίτη Γκρέυ, σε μια πιο φρέσκια, καλοκαιρινή ενορχήστρωση από τον  Λεωνίδα Τζίτζο. Στα φωνητικά ο Νίκος Καλλίνης, ο ένας από τους δημιουργούς του τραγουδιού.

Η Γιάννα Φαφαλιού, ξανασυστήθηκε μουσικά στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του Αντ1 "Rising star". Ο Κώστας Μακεδόνας όχι μόνο την επέλεξε στην ομάδα του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά την επέλεξε να είναι και μαζί του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Αξιοσημείωτη στιγμή της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της το 2004 στην Eurovision στο πλευρό  του Σάκη Ρουβά, ενώ ακόμα έχει συνεργαστεί με τους Παντελή Θαλασσινό, Βασίλη Λέκκα, Παναγιώτη Μάργαρη, Γιάννη Βαρδή και Στέλιο Ρόκκο.


Download link σε μορφή wav
https://we.tl/DCssDiO3j9

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νότης Μαυρουδής:" Θα ήθελα να συνεχίζω να είμαι ένας καθημερινός παρατηρητής της ιστορίας και της όποιας εξέλιξης. Εάν δεν παρατηρούμε δεν σκεφτόμαστε."

«Η περαστική» του Ζαν Πωλ Ντενιζόν στο θέατρο «Εκστάν»

Το Κάστρο των Παραμυθιών: Υπογραφή βιβλίου από την Αικατερίνη Μιχαήλ / Σάββατο, 18 Μαΐου, 12:00, Βιβλιοπωλείο Ποθητός στο Μαρούσι