Ο Νίκος Ζωιδάκης στο φεστιβάλ Λιπάσματα - Φεστιβάλ στη θάλασσα. Κυριακή 25/6


Νίκος Ζωιδάκης
Κυριακή 25 Ιουνίου, Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας – Πάρκο Εργατιάς
Την Κυριακή 25 Ιουνίου, ο Κρητικός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης έρχεται για μια μεγάλη συναυλία, στο Πάρκο Εργατιάς, το νέο πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας, στα πλαίσια του πρώτου Φεστιβάλ  «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα».

Στην συναυλία θα ακουστούν τραγούδια από την τριαντάχρονη παρουσία του στο τραγούδι αλλά και τραγούδια μεγάλωςν συνθετών, όπως του Μαρκόπουλου, του Ξαρχάκου κα.
Όπως πάντα, η κατάληξη των συναυλίων του Νίκου Ζωιδάκη είναι ένα μεγάλο γλέντι που συμμετέχει όλος ο κόσμος με τραγούδι και χορό.

Ωρα έναρξης: 21.30
Ελεύθερη είσοδος
Πρόσβαση: Από ΗΣΑΠ Πειραιά, το τρόλει 20 και το λεωφορείο 859, Στάση Δραπετσώνα .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας