ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ – ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ “Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ” Κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισας 9/7


ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ – ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

“Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ”

Κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισας

Κυριακή 9 Ιουλίου, 21.30ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΠΡΟΛΗΨHΣ  Ο.ΚΑ.ΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Αυτό το καλοκαίρι η χαρισματική ερμηνεύτρια ΄Αλκηστις Πρωτοψάλτη θα συναντήσει για πρώτη φορά τον μεγάλο μας συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Η σπίθα άναψε πέρυσι στο Καλιμάρμαρο στην συναυλία του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”
Και χωρίς δεύτερη σκέψη  “γεννήθηκε Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  , πριν ξεκινήραγούδια του και ”! Μία συνάντηση κορυφής, μια καλλιτεχνική συνεργασία υψηλού επιπέδου που  θα μας  χαρίσει μοναδικές στιγμές ,
μια μουσική σύμπραξη που όλοι ξέρουμε πόσο θα συγκινήσει .

Ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος θα συναντηθεί επί σκηνής με τη μοναδική ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα διευθύνει ο ίδιος , και στο οποίο θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του , χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.                              

Η υπέροχη αυτή συνεργασία θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου απο το Ηράκλειο για τον εορτασμό των 40 χρόνων του Πανεπιστημιου Κρήτης &
θα ακολουθήσει μία σειρά συναυλιών σε ανοιχτά θέατρα – ιδιαίτερους χώρους  και θα ολοκληρωθεί στο Ηρώδειο στις αρχές Σεπτεμβρίου.  Αμέσως μετά προγραμματίζονται εμφανίσεις εκτός συνόρων.

Μαζί τους θα βρίσκεται εννεαμελής  ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Καλοκαίρι 2017. Η Άλκηστις  Πρωτοψάλτη συναντά τον Σταύρο Ξαρχάκο. Μια συνάντηση από αυτές που είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα στη μνήμη και στη καρδιά μας, ένα μαγνητικό πεδίο γεμάτο μουσική, δύναμη και συναίσθημα.


Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος 15€
ΑΜΕΑ, άνεργοι, φοιτητικά, παιδικά 12€

Προπώληση: Ticketservices.gr, Public, βιβλιοπωλείο Καλτσάς

Παραγωγή Art Tc Live
Προβολή + Επικοινωνία Δέσποινα Κραουνάκη
Χρήστο Βαλάση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεγάλη Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στις 24 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο

Γιάννης Σκαραγκάς: " Ένιωσα ότι η περίπτωση της Αχλαδιώτη κουβαλάει το φορτίο του εξαντλημένου Έλληνα της οικονομικής κρίσης: ο ανίσχυρος άνθρωπος που παλεύει με την απομόνωση και προσπαθεί να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο που καταρρέει."

Βασιλική Νευροκοπλή: "Νομίζω πως η κοινωνία μας δεν είναι διόλου χειρότερη από άλλες παρελθοντικές ή σύγχρονες, εξάλλου, χωρίς αγάπη και προσμονή δε θα υπήρχε καν κοινωνία"

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΛΟΦΑ - ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ 2015 - ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Έφη Κοντού: «Ο Γιώργος Ζαμπέτας ήταν πολύ αυστηρός»