Φύσηξε Sirocco στο Παλαιοχώρι!


Το Sirocco δε βρίσκεται σε τυχαία τοποθεσία. Βρίσκεται πάνω σε παραλία. Στην παραλία του Παλαιοχωρίου, με την χοντρή άμμο και τα βότσαλα. Με τη θέα και τη μόνιμη σύμβαση με το καλοκαίρι. Το αρχετυπικό ελληνικό καλοκαίρι.
Με έμφαση στην παραδοσιακή κουζίνα, στο Sirocco θα δοκιμάσετε ό,τι σας συνδέει με τις πιο μύχιες γευστικές σας μνήμες.

Χώρος κατευθείαν από την κυκλαδίτικη αισθητική. Στόχος όλων είναι ο πελάτης και επισκέπτης της θαυμάσιας αυτής τοποθεσίας να νιώσει απείρως κοντά στην πραγματική φύση. Το νερό και η αμμουδιά είναι αναπόσπαστα στοιχεία του κάδρου.
Η χαρά δεν είναι στα πράγματα. Είναι μέσα μας. Μπορούμε να την διεκδικήσουμε και να τη δούμε να ξετυλίγεται με απλά, δωρικά πράγματα. Με ένα ωραίο κρασί, μια αγκαλιά, μια παρέα. Μια παρέα που στην καρδιά των Κυκλάδων μπορεί να ζήσει μοναδικές εμπειρίες γεύσης και φιλοξενίας.
Η τέχνη της κουζίνας, όταν κάποιος την κατέχει πλήρως, είναι το μοναδικό ανθρώπινο προσόν για το οποίο μόνο καλά πράγματα μπορούμε να πούμε. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε μύδια σαγανάκι και αρνάκι στην άμμο, με σάλτσα πελτέ. Στο Sirocco, η τέχνη απογειώνεται με την επιλογή ντόπιων και ολόφρεσκων προϊόντων. Προϊόντων που κάνουν τη Μήλο, όχι μόνο να ξεχωρίζει, αλλά και να προηγείται σε πλουραλισμό προσφοράς.

*Info
Υπεύθυνη: Τσερώνη Στυλιανή
Περιοχή: Παλιοχώρι
Τηλέφωνο: 2287031201
Κινητό Τηλέφωνο: 6947724522

*Για τη διευκόλυνσή σας, στο κομμάτι της μετακίνησης, επισκεφθείτε το www.rac-sa.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ιωάννης Βούρος: " Η εργατική τάξη πάει στον Παράδεισο μέσα από ιστορίες βιωματικές που αφορούν τον καθένας μας"

«ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» Η λαϊκή οπερέτα- Ωδείο Ηρώδου Αττικού 9/9/19

Βίκυ Καραϊσκου :" Εκτιμούμε περισσότερο ό,τι έχουμε και ό,τι είμαστε όταν δοκιμαστούμε ή χάσουμε, ό,τι και αν σημαίνει το ‘χάνω’ για τον καθένα μας"

MOUNT