Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

10000 κόσμου αποθέωσε το Σωκράτη Μάλαμα, στην έναρξη του φεστιβάλ «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα»


10000 κόσμου αποθέωσε το Σωκράτη Μάλαμα, στην έναρξη του φεστιβάλ «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα»


Με τον καλύτερο τρόπου ξεκίνησε το νέο φεστιβάλ «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα», την Παρασκευή 23 Ιουνίου. Στην εναρκτήρια συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και έφτασε τους 10000 θεατές, που γνώρισαν το νέο πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας, που δημιουργήθηκε στο χώρο του παλιού εργοστασίου λιπασμάτων και απόλαυσαν μια τετράωρη συναυλία, δίπλα στη θάλασσα.
Η εμφάνιση του Σωκράτη Μάλαμα θα μείνει για καιρό στη μνήμη όσων την παρακολούθησαν, χάρη στην μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με τον κόσμο που συμμετείχε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και έδειξε να αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Το φεστιβάλ  «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα», θα διαρκέσει ως τις 2 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας μια πληθώρα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, με ελεύθερη είσοδο.
Το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι ακόλουθες συναυλίες, ενώ θα ανακοινωθούν κι άλλες.
29/6,  Χρήστος Νινιός, Παντελής Κυραμαργιός & Πλέγμα
30/6, Jazz βραδιά με τους Stefanos Andreadis Flying Jazz, Μichalis Katachanas quartetSugahspankand the Swing Shoes
2/7,  Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης. Τραγουδούν: Κώστας Μακεδόνας, Ζωή Παπαδοπούλου, Κίτρινα Ποδήλατα
7/7, Φωτεινή Βελεσιώτου μαζί της ο Σωτήρης Μπαλλάς
8/7, Last Drive και Lost Bodies
9/7, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών: Η ιστορία της συμφωνικής ορχήστρας σε μια ώρα, υπό την μουσική διεύθυνση της διακεκριμένης μαέστρου Ελίζας Γώγου και με τη σύμπραξη των ταλαντούχων ηθοποιών Ορέστη Τζιόβα και Τάσου Δημητρόπουλου
14/7, Θανάσης Βασιλόπουλος μαζί του ο Γιώργος Σαρρής
15/7, Γλυκερία : «Σμυρνέικο Μινόρε». Συμμετέχουν  η Dilek Koc και η Αρετή Κετιμέ.
17/7, Koza Mostra & Θραξ Πανξ
19/7, Active Member
20/7, Ματούλα Ζαμάνη
21/7, Mr Highway Band, Empty Frame
24/7, Χρήστος Θηβαίος και Μαρία Παπαγεωργίου
27/7, Haig Yazdjian & Δημήτρης Υφαντής
7/8, Θοδωρής Κοτονιάς & Σαββέρια Μαργιολά. Αφιέρωμα στον Νίκο Παπάζογλου
2/9, Social Waste & Βέβηλος
Ελάτε να απολαύσουμε μαζί καλοκαιρινές νύχτες με μουσική και θέατρο, δίπλα στη θάλασσα, σε ένα μοναδικό σκηνικό που μας θυμίζει ότι ο πολιτισμός μπορεί να μεταμορφώσει τις ζωές μας προς το καλύτερο. 
Ωρα έναρξης των παραστάσεων: 21.30
Ελεύθερη είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις

Πρόσβαση: Από ΗΣΑΠ Πειραιά, το τρόλει 20 και το λεωφορείο 859, Στάση Δραπετσώνα .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ