Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο θέατρο Βράχων - 13/7


Βασίλης Παπακωνσταντίνου
“όλα είναι για μας”

Πέμπτη 13 Ιουλίου
Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» - Βύρωνας


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου – απλά Βασίλης για τους φίλους του – έρχεται στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα,  την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στήνοντας μια συναυλία γεμάτη ρυθμό και συγκίνηση.
 Επιλέγοντας τραγούδια που σημάδεψαν την σαραπεντάχρονη πορεία του, αλλά και με αφορμή τον καινούριο του δίσκο «Όλα είναι για μας» σε μουσικές ενός από τους σημαντικότερους νέους συνθέτες, του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του επί είκοσι χρόνια συνεργάτη του Βασίλη, Οδυσσέα Ιωάννου. Είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δουλειά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Οδυσσέα Ιωάννου και η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Θέμη Καραμουρατίδη. Ένας ιδιαίτερος δίσκος που επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει το, έτσι κι αλλιώς,  ισχυρό στίγμα του μεγάλου ερμηνευτή στην ελληνική δισκογραφία και στην σύγχρονη πραγματικότητα.
 O αιώνιος έφηβος Βασίλης, μας ετοιμάζει ένα μουσικό ταξίδι, με τραγούδια για τον έρωτα, για τις ανθρώπινες σχέσεις, την κοινωνία, δίνοντας μας αφορμή για σκέψη και προβληματισμό. Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του όλα αυτά τα χρόνια και  η μοναδική του σκηνική παρουσία δεν έχει πάψει να ηλεκτρίζει και να συγκινεί ούτε μια στιγμή μέχρι σήμερα.
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη.
Μαζί του οι:
Πιάνο / keyboards: Ανδρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες –πνευστά: Γιάννης Αυγέρης
Πλήκτρα: Γιώργος Θεοδωρόπυολος
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος  Μπίτος
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση : Ανδρέας Αποστόλου


 Ώρα έναρξης: 21.00
Ώρα προσέλευσης: 20:00


Tιμή εισιτηρίου:
Προπώληση 12€, ταμείο 14€.

*Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών που θα συνοδεύονται η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Σημεία Προπώλησης: Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Ηλεκτρονικά στο viva.gr, Τηλεφωνικά στο 11876
https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-vraxwn-melina-merkouri/ola-einai-gia-mas/

Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC,  

Χρήσιμα links:
www.straymusic.gr ,
www.vasilisp.com ,
www.facebook.com/PapakonstantinouV

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ