Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ 3 ΛΕΠΤΩΝ


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Σειρά: ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ 3 ΛΕΠΤΩΝ

Οι εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ  παρουσιάζουν τις πιο διασκεδαστικές ιστορίες για τους μικρούς φίλους, γεμάτες από χρώματα και φαντασία!
Η σειρά ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ 3 ΛΕΠΤΩΝ δεν πρέπει να λείπει από καμια παιδική βιβλιοθήκη.
Γεμίζει με χαμόγελα τα παιδικά προσωπάκια και τα μαθαίνει να αγαπούν το βιβλίο. Γιατί ένα βιβλίο, μπορεί να γίνει ο καλύτερός τους φίλος!



Φραουλίτσα η Φραουλονεράιδα - Μαγικές ιστορίες των 3 λεπτών από τον φραουλόκηπο
Μαγικές δρακοϊστορίες των τριών λεπτών
Μαγικά Πόνυ - Ιστορίες των 3 λεπτών

Στέφανι Ντάλε

Φραουλίτσα η Φραουλονεράιδα
Μαγικές ιστορίες των 3 λεπτών από τον φραουλόκηπο

Εικονογράφηση: Στέφανι Ντάλε

Μετάφραση: Μαρία Σούμπερτ


Από τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ κυκλοφορεί για τους μικρούς αναγνώστες το βιβλίο της Στέφανι Ντάλε ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ Η ΦΡΑΟΥΛΟΝΕΡΑΙΔΑ Μαγικές ιστορίες των 3 λεπτών από τον φραουλόκηπο σε μετάφραση Μαρίας Σούμπερτ. Οι πανέμορφες ζωγραφιές του βιβλίου ανήκουν στην ίδια τη συγγραφέα.

Η Φραουλίτσα η φραουλονεράιδα είναι καταπληκτική: μαζί της κάθε μέρα είναι και μια νέα περιπέτεια.
Έτσι, θα πιάσει με τους φίλους της τον πονηρό φραουλοκλέφτη, θα βοηθήσει την Ίρμι την ποντικίνα και την Μπέλα την καμπανονεράιδα, θα οργανώσει την καλύτερη φραουλογιορτή και θα κερδίσει το πρώτο βραβείο στον νεραϊδοδιαγωνισμό.

Αχ, τι θα κάναμε χωρίς εσένα,
Φραουλίτσα φραουλονεράιδα!

Μια συλλογή από 12 σύντομες ιστορίες με υπέροχη εικονογράφηση!

ISBN978-960-567-031-3
Τιμή : 11,00€

Μιλένα Μπάις

Μαγικές δρακοϊστορίες
των τριών λεπτών

Εικονογράφηση: Στέφανι Ντάλε

Μετάφραση: Μαρία Σούμπερτ


Οι Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν για τους μικρούς αναγνώστες το παιδικό βιβλίο της Μιλένα Μπάις  ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΪΣΤΟΡΙΕΣ των τριών λεπτών σε εικονογράφηση Στέφανι Ντάλε και μετάφραση Μαρίας Σούμπερτ. Ιστορίες μαγικές, γεμάτες δράση, που ξυπνούν τη φαντασία των παιδιών!

Η Μίλενα Μπάις αφηγείται ιστορίες με αστείους και θρασείς δράκους, που βγαίνουν στον κόσμο και ζουν φανταστικές περιπέτειες με ιππότες, νεράιδες και πριγκίπισσες.
Με τις υπέροχες εικονογραφήσεις της Στέφανι Ντάλε, η ανάγνωση αυτού του βιβλίου γίνεται μια ξεχωριστή εμπειρία.
Ποιος δεν θα ήθελε να πετάξει μαζί με τους δράκους στην Ονειροχώρα;
Μια συλλογή από 12 σύντομες ιστορίες με υπέροχη εικονογράφηση!

ISBN978-960-567-032-0
Τιμή : 11,00€


Κριστίνα Κένιχ

Μαγικά Πόνυ
Ιστορίες των 3 λεπτών


Εικονογράφηση: Στέφανι Ντάλε

Μετάφραση: Μαρία Σούμπερτ


Οι εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ κυκλοφορούν για τους μικρούς αναγνώστες το βιβλίο Μαγικά Πόνυ της Κριστίνα Κένιχ, σε μετάφραση Μαρίας Σούμπερτ και  εικονογράφηση της Στέφανι Ντάλε.
Ένα βιβλίο της σειράς με ιστορίες των τριών λεπτών, που περιέχει 12 σύντομες, μαγικές  ιστορίες, οι οποίες σίγουρα θα σας ταξιδέψουν!

Αφέσου στο όνειρο και ταξίδεψε στη χώρα των μαγικών πόνυ!
Εκεί περιμένουν τους αληθινούς φίλους των πόνυ, 12 αστείες ιστορίες, μυστηριώδεις και συναρπαστικές.
Το μικρό πόνυ ταξιδεύει μέσα σε μια σαπουνόφουσκα μέχρι το φεγγάρι, ο Τσότελ θέλει να πάρει οπωσδήποτε μέρος στον μαγικό διαγωνισμό στον λόφο Χόλερμπους, και η πριγκίπισσα Πάτι πετάει από τον ψηλότερο πύργο του κόσμου πάνω σ’ ένα ιπτάμενο πόνυ.

ISBN978-960-567-084-9
Τιμή : 11,00€


Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Καραΐσκος Κυριάκος


ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76 10680   ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ:210-3808455 FAX: 2103808445 e-mail:info@diaplasibooks.gr
www.diaplasibooks.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ