Σοφία Χριστοφορίδου: Το πρώτο τραγούδι της νικήτριας του Voice of Greece 2024 μάς βάζει στη χρονοκάψουλα των «90s»

 Σοφία Χριστοφορίδου: Το πρώτο τραγούδι της νικήτριας του Voice of Greece 2024 μάς βάζει στη χρονοκάψουλα των «90s»


 



Η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του The Voice of Greece 2024Σοφία Χριστοφορίδου, κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «90s» και μας βάζει σε μια υπέροχη νοσταλγική χρονοκάψουλα.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, η οποία ανήκε στη ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και ενθουσίασε με την φωνή της, μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε ένα τραγούδι με 90s διάθεση, ήχο και μελωδία, μα πάνω από όλα το vibe που χρειαζόμαστε, σε στίχους και μουσική Παύλου Ρεμπή που κυκλοφορεί από τη Minos EMIA Universal Music Company.

Η 18χρονη Σοφία Χριστοφορίδου ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των έξι ετών κάνοντας μαθήματα πιάνο και μπαίνοντας σε χορωδία, ενώ συνέχισε μαθήματα φωνητικής. Η αγάπη της για τη μουσική είναι μεγάλη και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους φοιτά στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών. Ο ενθουσιασμός της για την κυκλοφορία του τραγουδιού της είναι επίσης μεγάλος με την ίδια να αναφέρει: «Ήθελες ποτέ σου να ζήσεις σε μια άλλη εποχή; Αν ναι, αυτό το τραγούδι είναι για σένα».

Η Σοφία Χριστοφορίδου μάλιστα βρίσκεται στο πλευρό του coach της στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, ενώ μάλιστα η εμφάνισή της στο stage στον Κήπο του Μεγάρου στο πλαίσιο του «Μπούμ!» του πολυδιάστατου Πάνου κέδισε το κοινό.

Βρείτε το σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και streaming υπηρεσίες: https://SofiaChristoforidou.lnk.to/90s

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική