Γιώργος Μαργαρίτης «Μιλάει η Καρδιά» στο Λυκαβηττό

 


Γιώργος Μαργαρίτης 

«Μιλάει η Καρδιά» στο Λυκαβηττό 

Ο πηγαίος ερμηνευτής σε μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού, τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025. 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης πλαισιωμένους από ξεχωριστούς συναδέλφους του, θα ανατρέξει στις μεγάλες στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας. 

Η ιδιαιτερότητα του Μαργαρίτη όταν ερμηνεύει, πέρα από την τέχνη και τεχνική του, είναι ότι μιλάει πάντα η καρδιά του. Αυτή η αλήθεια και η αυθεντικότητά του, μαζί με την ταπεινότητα και την ανθρωπιά του, είναι τα στοιχεία που ο κόσμος εκτιμά και αναγνωρίζει στον Μαργαρίτη, γιαυτό και τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. 

Δεν είναι τυχαίο πως ο Γιώργος, είναι ένας από τους μονάκριβους καλλιτέχνες μας που συνεχίζει να εμπλουτίζει το ακροατήριο του με νέους φίλους και θαυμαστές που τον θεωρούν «δικό τους» καλλιτέχνη.  

Τον Γιώργο Μαργαρίτη θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι:  

Θέμης Αδαμαντίδης  

Χάρης Βαρθακούρης  

Ηλίας Βρεττός 

Χριστιάνα Γαλιάτσου 

Νέλλη Γκίνη 

Ρία Ελληνίδου 

Κωνσταντίνος Μαργαρίτης  

Χρήστος Μενιδιάτης  

Μαριάννα Παπαμακαρίου  

Δημήτρης Σταρόβας  

Προλογίζουν: Κώστας Μπαλαχούτης, Μαρία Μάρκου 

Προπώληση εισιτηρίων: more.com 

Μαζί τους μια ορχήστρα δεξιοτεχνών μουσικών με μαέστρο τον εξαίρετο Νίκο Στρατηγό.  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".