Η Ελένη Κοντοπίδη live στη Σφίγγα - Σάββατο 10 Μαΐου

Η Ελένη Κοντοπίδη 
live στη Σφίγγα


Σάββατο 10 Μαΐου

Η Ελένη Κοντοπίδη, μας παρουσιάζει το Σάββατο 10 Μαίου στη Σφίγγα, τη νέα της μουσική παράσταση με τίτλο: «Να πετώ», ο οποίος προέρχεται από το ολοκαίνουριο ομώνυμο τραγούδι, σε δικούς της στίχους, μουσική και ερμηνεία.
Η παράσταση είναι μία πρόταση που βασίζεται στην ανάγκη μας για ηθική και ψυχική ανύψωση: «Να ανοίγουμε φτερά και να πετάμε σε όσα αγαπάμε, σε όσα μας πάνε μπροστά και μας κάνουν καλύτερους». Με τα δικά της φτερά ανοιχτά, η Ελένη, μας μεταφέρει στο μουσικό της σύμπαν όπου συνηχούν αρμονικά τα δικά της νέα και παλιά τραγούδια μαζί με εκείνα που έχει αγαπήσει από κάθε γειτονιά του κόσμου από το χθες μέχρι και το σήμερα. 

Επιμέλεια Προγράμματος, ερμηνεία: Ελένη Κοντοπίδη
Μαζί της συμπράττουν οι μουσικοί:
Εύη Κανέλλου, κρουστά
Δημήτρης Κουφογιώργος, κιθάρα, μπουζούκι
Νίκος Μήλας, βιολί
Αγγέλικα Παπανικολάου, ακορντεόν
Γιάννης Πλαγιαννάκος, μπάσο
Θεοδόσης Συκιώτης, ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα και λαούτο



Ώρα έναρξης: 21:30
Eίσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: sfiga.grticketservices.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-4096149, 6987-844845

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
sfigamusic@gmail.com 


Website | Facebook |  Instagram   


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".