ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΡΝΟΣ | ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ | 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

π. ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΡΝΟΣ

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025


 
Υπάρχουν φωνές που δεν είναι απλώς ήχος. Είναι συναίσθημα, είναι μνήμη, είναι μια γέφυρα ανάμεσα στο γήινο και το άφθαρτο. Η φωνή του Αρχιμανδρίτη Νικόδημου Καβαρνού είναι μία από αυτές. Μια φωνή που καθηλώνει, ταξιδεύει, γεννά εικόνες και συγκινήσεις που δύσκολα περιγράφονται με λόγια.

Μετά τις sold-out εμφανίσεις που μάγεψαν το κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο π. Νικόδημος επιστρέφει για μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου.

Σε μια ονειρική ατμόσφαιρα, η αγγελική του φωνή ενώνεται με τις μελωδίες βυζαντινής χορωδίας & συμφωνικής ορχήστρας. Δεν πρόκειται απλώς για μουσική, είναι μια εμπειρία που σε συγκλονίζει ως το βάθος της ψυχής.

Ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Καβαρνός είναι βραβευμένος από την UNESCO για τη συμβολή του στη διατήρηση και ανάδειξη της βυζαντινής μουσικής. Έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις, όπως την 1η θέση στο Διεθνές Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής "Βαρλαάμ" στη Ρωσία και στο Νις της Σερβίας. Οι συναυλίες του έχουν ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο – από την Ευρώπη και τη Ρωσία, μέχρι τη Μέση Ανατολή, τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική και τη Σιγκαπούρη.

Η καθαρότητα, η ένταση και το συναισθηματικό βάθος της φωνής του τον έχουν καθιερώσει διεθνώς ως το "αηδόνι της Ορθοδοξίας". Δεν είναι τυχαίο πως όποιος τον ακούσει, τον θυμάται για πάντα.

Συμμετέχουν βυζαντινή χορωδία και συμφωνική ορχήστρα.
Μια μουσική ανάσα παραδείσου, γεμάτη φως, κατάνυξη και πνευματική συγκίνηση!

Πληροφορίες
Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Καβαρνός
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025
Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση: https://www.more.com/gr-el/tickets/music/nikodimos-kabarnos-athina/

Τιμές εισιτηρίων: Α΄ ζώνη: 25€, Β΄ ζώνη: 21€, Γ΄ ζώνη:17€

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας