Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 


Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

 

ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ


Τετάρτη 30 Απριλίου

 

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η μοναδική Αλέκα Κανελλίδου, μετά την προηγούμενη sold out συναυλία, επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 30 Απριλίου.

Με τη χαρακτηριστική αισθαντική φωνή της, που έχει σημαδέψει τη δεκαετία του ’70 και παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο, και τη διακριτική σκηνική της παρουσία, η Αλέκα Κανελλίδου υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αναμνήσεις και διαχρονικές μελωδίες.

Στη σκηνή θα τη συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί της, ενώ ιδιαίτερη νότα στη βραδιά θα δώσει η συμμετοχή του γιου της, σε ντουέτα-έκπληξη που θα συγκινήσουν.

Η βραδιά περιλαμβάνει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, μελωδίες που έχουν χαράξει ανεξίτηλα τις πιο όμορφες στιγμές μας και που επιβεβαιώνουν τη μοναδική θέση της στην ελληνική μουσική σκηνή αλλά και στις καρδιές μας.

Special guest: Γιάννης Γιαννουσάκης

Μουσική επιμέλεια/ενορχηστρώσεις:Βαγγέλης Τούντας

 

Παίζουν:
Γιάννης Αγγελόπουλος, τύμπανα
Κώστας Γιαξόγλου, πιάνο
Δημήτρης Τσεκούρας, μπάσο
Βαγγέλης Τούντας, βιολί, κιθάρα, φωνή
Ντίνος Χατζηιορδάνου, ακορντεόν

Ηλίας Κουρούμπαλης, επιμέλειαήχου

Μαρία Βενετάκη, φώτα

 

Project management Well art live

 

 

 

Info

Τετάρτη 30 Απριλίου

Έναρξη 21:00

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 

Τιμές εισιτηρίων:

Vip 50€

Α ζώνη 40€

Β ζώνη 30€

Γ ζώνη 25€

Δ ζώνη 20€

Ε ζώνη 15€

ΑΜΕΑ 10€

ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ 10€

 

Προπώληση:

·         https://www.more.com/gr-el/tickets/music/aleka-kanellidou-3/

·         Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

·         Στα καταστήματα Public

·         Τηλεφωνικά 2109213310


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Οδύσσεια» από τον Μικρό Βορρά Μια παράσταση–ταξίδι

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Όταν η φωνή παίρνει τον χώρο: Η Νικολέττα Φιλιππάκη σε μια βραδιά χωρίς άμυνες»

Είδαμε και προτείνουμε: Ύβρις Μια Παράσταση του Νίκου Τουλιάτου για ένα Ρυθμοποιητικό Θέατρο με την ομάδα Ηχοποιοί

Είδαμε και προτείνουμε: «Δεσμώτης» της Νατάσας Σίδερη

Μαρία Φεγγάρη: "Το βιβλίο γράφτηκε από μια προσωπική μου ανάγκη να ακολουθήσω ένα μονοπάτι εσωτερικής ενδοσκόπησης".