ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ : ΥΠΑΡΧΩ - Ο μύθος ζει. Μια μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη σε αφηγήσεις της Βάσως Καζαντζίδη. 6,13,20,27 Νοεμβρίου στη Σφίγγα

 


 Καζαντζίδης: Υπάρχω
Ο μύθος ζει 

Μια μουσικοθεατρική παράσταση 
βασισμένη σε αφηγήσεις της
Βάσως Καζαντζίδη 

Κείμενα: Ηλίας Φιλίππου
Σκηνοθεσία: Νίκος Σούλης 

Ερμηνεία: Γιώργος Γιαννόπουλος 

Τραγουδούν: Πέτρος  Ίμβριος
Γιώργος Δασκουλίδης 

Τετάρτες 6,13,20,27 Νοεμβρίου
στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα

Ενας μύθος που υπάρχει...και θα υπάρχει..., στο μυαλό μας, στις καρδιές μας, μέσα από  το έργο του, μέσα από την αξεπέραστη λαϊκή φωνή του και τα αμέτρητα υπέροχα λαϊκά τραγούδια που ερμήνευσε μοναδικά και μας άφησε κληρονομιά. 

Η μουσική θεατρική παράσταση για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον θρύλο της λαικής μουσικής βασισμένη σε μοναδικές αφηγήσεις για τη ζωή του από τη σύζυγο του Βάσω Καζαντζίδη, σε κείμενα και επιμέλεια παραγωγής του στιχουργού Ηλία Φιλίππου, παρουσίαση από τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο, σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη και ερμηνείες των σπουδαίων τραγουδιών του από δύο γνήσιες και γνώριμες λαϊκές φωνές, τον Πέτρο Ίμβριο και τον Γιώργο Δασκουλίδη, θα παρουσιαστεί τις Τετάρτες του Νοεμβρίου (6,13,20,27) 
στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα. 

Η παράσταση είναι ένα αντιπροσωπευτικό αφιέρωμα για τη ζωή και τα μεγάλα τραγούδια που μας άφησε αυτός ο σπουδαίος καλλιτέχνης που παραμένει αξεπέραστος και λατρεμένος. 

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Ρουπακιάς 

Ώρα έναρξης: 22:00
Γενική είσοδος :15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: sfiga.gr - ticketservices.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-4096149, 6987-844845


 


Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149
sfigamusic@gmail.com 


Website | Facebook |  Instagram   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".