Νέο album | Μικρή Λίμνη | Ερμηνεύουν: Δανάη Παπαδοπούλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ιουλία Καραπατάκη, Νεφέλη Φασούλη

 



Η FM Records

παρουσιάζει το νέο της album

 

Μικρή Λίμνη



 

Ερμηνεύουν  

Δανάη Παπαδοπούλου

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Ιουλία Καραπατάκη

Νεφέλη Φασούλη

 

Ακούστε εδώ το album:

https://orcd.co/mikrilimni

https://www.youtube.com/watch?v=DM5S9WHeK9Q




Η FM Records συνεχίζοντας να στηρίζει τις γυναικείες φωνές παρουσιάζει το νέο της album.

 

Ο δίσκος Μικρή Λίμνη είναι ξεκάθαρα μια γυναικεία υπόθεση καθώς συμμετέχουν σπουδαίες ερμηνεύτριες. Η Δανάη Παπαδοπούλου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ιουλία Καραπατάκη και η Νεφέλη Φασούλη. Η μουσική και η ενορχήστρωση είναι της Δανάης Παπαδοπούλου. Οι στίχοι είναι της Ανθούλας Αθανασιάδου, της Σμαρώς Παπαδοπούλου και της Μαριαλένας Χριστοπούλου.

 

Η Δανάη Παπαδοπούλου από μικρή ηλικία ξεκίνησε να γράφει μουσική. Πριν δύο χρόνια αποφάσισε η Μικρή Λίμνη να ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι της με συνοδοιπόρους της, όμορφες γυναικείες φωνές που η ίδια θαυμάζει και εκτιμάει πολύ.

 

Θα ακούσουμε μαζί με τη Δανάη Παπαδοπούλου την Ιουλία Καραπατάκη στα τραγούδια «Η καρδιά στο μηδέν» και στο «Γυναίκες είμαστε». Την μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Πόσο μ’ αγάπησες» και την υπέροχη Νεφέλη Φασούλη στο «Εγώ απέχω» που συνέθεσε η Δανάη Παπαδοπούλου στα 19 της χρόνια. Ο Άγης Παπαπαναγιώτου συμμετέχει στο τραγούδι «Αγάπης ιστορία» και η Αντιγόνη Μπασακάρου στα φωνητικά.

 

Ευχαριστούμε πολύ την Τζίνα Παπαδοπούλου για το έργο της Μικρή Λίμνη που κοσμεί το εξώφυλλο του δίσκου.

 

Όπως αναφέρει η ίδια η συνθέτης: «Είμαι ευγνώμων προς όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στο να βγει η «Μικρή Λίμνη». Ευχαριστώ την δισκογραφική FM Records για την κυκλοφορία του δίσκου. Τίποτα δεν έγινε τυχαία και ελπίζω αυτό το άλμπουμ να βρει τη θέση του ανάμεσα στις υπέροχες δουλειές που καταθέτουν οι τραγουδοποιοί της γενιάς μου σήμερα.»

 

Το νέο album Μικρή Λίμνη κυκλοφορεί από την FM Records και το ακούτε εδώ:

https://orcd.co/mikrilimni

https://www.youtube.com/watch?v=DM5S9WHeK9Q

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".