Η Νικολέττα Φιλιππάκη στο Major 7 - Κυριακή 10 Νοεμβρίου

 Η Νικολέττα Φιλιππάκη στο Major 7


Κυριακή 10 Νοεμβρίου


Καλεσμένος ο Νίκος Μερτζάνος





 

Η Νικολέττα Φιλιππάκη, μαζί με τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, μας προσκαλεί  την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Major 7, σε μία μουσική βραδιά με ένταση, συναίσθημα και αντιθέσεις!  Η Νικολέττα Φιλιππάκη ξεδιπλώνει τον δυναμισμό και τη μοναδική της ενέργεια πάνω στη σκηνή. Καλεσμένος της ο αγαπημένος δημιουργός και ερμηνευτής Νίκος Μερτζάνος (Στάσου λίγο, Οξυγόνο, Κάτι Ελλάδες κ.ά.).

Από τον Μίμη Πλέσσα και τον Χρήστο Νικολόπουλο έως τον Σταμάτη Κραουνάκη και τον Γιάννη Πάριο και από τον Θέμη Καραμουρατίδη έως τον Goran Bregovic και τον Νίκο Καρβέλα, η Νικολέττα Φιλιππάκη με το βαθύ της ηχόχρωμα μας υπόσχεται ένα δυνατό μουσικό ταξίδι!

 

Παράλληλα μας παρουσιάζει και δικά της τραγούδια όπως το «Μείναμε μόνοι» σε μουσική του Παντελή Θαλασσινού και στίχους της Ευγενίας Ασλανίδη αλλά και το νέο της single με τίτλο "Συνέβη η ζωή" σε στίχους και μουσική του Νίκου Μερτζάνου! Ένα τραγούδι που ήδη έχει αρχίσει και ακούγεται δυνατά στα ελληνικά ραδιόφωνα!

Μαζί της οι μουσικοί Θανάσης Μάντζαρης στο πιάνο, Τάσος Δερέσκος στην κιθάρα και το μπουζούκι και Εύη Κανέλλου στα κρουστά.

 

Major Seven 

Βιργινίας Μπενάκη 7
Μεταξουργείο (πλησίον Σταθμού Μετρό)

Έναρξη: 21.30

Είσοδος: 10 €

Κρατήσεις: 6932428585

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".