Είδαμε και προτείνουμε: 🎸 Οι Polkar στην Τεχνόπολη: Ένα Αξέχαστο Party! 🎸


Οι Polkar γιόρτασαν τα πρώτα τους 10 χρόνια με ένα εκρηκτικό party στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Η βραδιά ήταν γεμάτη ενέργεια, μουσική και τρελό κέφι, κάνοντας το κοινό να χορεύει και να τραγουδάει ασταμάτητα.

📌 Αξέχαστες Στιγμές της Βραδιάς 1. Εκλεκτοί Καλεσμένοι: Οι Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Νιάρρος, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρυσοστόμου και ένας μυστικός καλεσμένος έδωσαν το παρών, προσθέτοντας λάμψη και ενθουσιασμό στην ήδη καταιγιστική ατμόσφαιρα. 2. Opening Act: N’CHEEZED: Το κοινό προθερμάνθηκε από το opening act των N’CHEEZED, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το υπερθέαμα που ακολούθησε. 3. Δέκα Χρόνια Πολκαρίστικες Επιτυχίες: Η μπάντα εκτέλεσε τραγούδια από τη δεκάχρονη πορεία της, συνδυάζοντας ροκ, τσιφτετέλι και ραπ, καθώς και ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα με ερωτικές ιστορίες που ξεσήκωσαν το κοινό. 4. Σπάζοντας Ρεκόρ Γκίνες: Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν η προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα εσώρουχα στον αέρα σε συναυλία, από το 1970 και μετά. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και γεμάτο γέλια! 📌 Γιατί Πέρασαν Καταπληκτικά Όλοι - Απίστευτη Ενέργεια: Η σκηνική παρουσία των Polkar και η ενέργεια που μετέδωσαν στο κοινό ήταν αξεπέραστη. - Λυσσασμένοι Fans: Το κοινό ήταν γεμάτο ενθουσιασμό, με fans να τραγουδούν και να χορεύουν ασταμάτητα. - Διασκεδαστική Ατμόσφαιρα: Το dress code "κάτι αβυσσαλέο" πρόσθεσε έναν παιχνιδιάρικο τόνο στην βραδιά, κάνοντας την ακόμα πιο διασκεδαστική. - Αξέχαστες Συμμετοχές: Οι εκλεκτοί καλεσμένοι και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις έκαναν τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή. Η συναυλία των Polkar στην Τεχνόπολη ήταν πραγματικά μια γιορτή γεμάτη χαρά, μουσική και αξέχαστες στιγμές. Αν ήσασταν εκεί, ξέρετε πόσο υπέροχα περάσαμε. Αν όχι, σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε την επόμενη! #Polkar #Τεχνόπολη #Γκάζι #Συναυλία #ΡεκόρΓκίνες #Μουσική #Party #openmindtheater

Επιμέλεια: Βλάρα Αλεξία, 20/6/2024

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".