Δεσμοί - Ατζέντα 2025 από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος

 


Δεσμοί

Ατζέντα 2025

Paulo Coelho


Κατηγορία: Ημερολόγιο

Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή

Επιμέλεια: Ηλιάνα Αγγελή

ISBN: 978-960-645-612-1

Κωδικός: 80015

Διαστάσεις: 13 X 20,5

Σελίδες: 264

Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό

Χρώμα: Έγχρωμο

Τιμή: 16,60 €

Ημ/νία κυκλοφορίας: 03/07/2024

 

«Ένας πολεμιστής του φωτός ποτέ δεν παραμένει αδιάφορος

 μπροστά στην αδικία. Ξέρει πως τα πάντα είναι ένα

και πως κάθε ενέργεια μπορεί να επηρεάσει τα πάντα».

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Μοιραστείτε τη χρονιά με επιλεγμένα αποφθέγματα ενός από τους πιο επιτυχημένους σύγχρονους συγγραφείς, του Πάουλο Κοέλιο στη νέα ατζέντα για το 2025, που κυκλοφορεί σε εικονογράφηση της Καταλίνα Εστράντα.

Ο Πάουλο Κοέλιο, τον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι θεωρούν αλχημιστή των λέξεων, είναι ένας από τους συγγραφείς με τη μεγαλύτερη επιρροή στον αιώνα μας. Τα βιβλία του όχι μόνο έχουν κατακτήσει την κορυφή των καταλόγων μπεστ σέλερ, αλλά θέτουν και προβληματισμούς σχετικά με την κοινωνία και τον πολιτισμό μας. Οι ιδέες, η φιλοσοφία και τα θέματα με τα οποία ασχολείται στα έργα του ευθυγραμμίζονται με τις επιθυμίες αναρίθμητων αναγνωστών που αναζητούν ο καθένας τον δικό του δρόμο, καθώς και νέους τρόπους να κατανοήσουν τον κόσμο.

Η Καταλίνα Εστράντα από παιδί θαύμαζε τους πλούσιους και ζωηρούς κήπους και τη φύση της πατρίδας της, της Κολομβίας. Σήμερα, διεθνής και επιτυχημένη εικονογράφος που ζει στη Βαρκελώνη, η Καταλίνα δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες της. Η ικανότητά της να θαυμάζει τα πράγματα με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού φαίνεται ακόμα στα έργα της, που είναι γεμάτα κομψές χρωματικές εκρήξεις.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Εκ Βαθέων»: Ένα άλμπουμ-κατάδυση στην ουσία του ελληνικού τραγουδιού

Η σιωπή της ψυχής και το αποτύπωμα του τραύματος: Συναντώντας την ομάδα του έργου Έρημος

Χρήστος Μιχάλαρος: "Καύσιμο για τη ζωή και τη γραφή, στη δική μου περίπτωση, είναι οι άνθρωποι".

Ρενάτα Ντελία: "Πιστεύω πως όλοι μας θέλουμε να είμαστε ξεχωριστοί, μοναδικοί, ίσως γιατί αυτό θα μας έκανε αναντικατάστατους μέσα στην περατότητα μας".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Στην Πόλη της Έφης Μαχιμάρη