Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Μαρία Στάβαρη, η Φιλίνη Παναγιωτοπούλου, η Βάσια Μπάντιου και η Κλεοπάτρα Εμμανουήλ μιλούν στο All4fun!

H Μαρία Στάβαρη, η Φιλίνη Παναγιωτοπούλου, η Βάσια Μπάντιου και η Κλεοπάτρα Εμμανουήλ μιλούν στο All4fun!

Τα κορίτσια της παράστασης "Που 'ναι το δαχτυλίδι" μιλούν για την παράσταση και όχι μόνο, σε μία απολαυστική συνέντευξη που αξίζει να την διαβάσετε!!

Πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε και στο παρακάτω link:

 
Αρχικά, ας τις γνωρίσουμε  καλύτερα:
 
1240606 10202006365223496 2084321539 nΒάσια Μπάντιου
Ολοκλήρωσε τις τετραετείς σπουδές της στο Θέατρο των Αλλαγών το 2010, είναι τελειόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών (Ε. Κ.Π.Α) και πτυχιούχος του τμήματος Επισκεπτών Υγείας (Τ.Ε.Ι.Α.). Έχει  παρακολουθήσει σεμινάρια «Θέατρο για Παιδιά», « Παιδικό θέατρο αφήγηση και δράση» κ. α. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στις παραστάσεις : Faux -  βίες, Μετά φόνου και Πάθους ( σκηνοθεσία Κ. Κωνσταντόπουλος),  Ελένη, Βάκχες, Θάψτε τους νεκρούς, secret room, Ο κουρέας της Σεβίλλης, κ.α. Είναι  ιδρυτικό μέλος των ομάδων  «neuve lunas» και  «εν εξάλλω». Επίσης έχει συμμετάσχει στις μικρούς ταινίες « No parking» και «casus belli».
 
1385162 10202023378688146 1122309966 nΚλεοπάτρα Εμμανουήλ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη ενώ οι πρώτες της σπουδές ήταν στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας στην Πάτρα. Ήρθε στην Αθήνα το 2007 και το 2011 τελείωσε τη Ανώτατη Σχολή Δραματικής Τέχνης Πράξη 7. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τη συγγραφή και το ερασιτεχνικό θέατρο. Έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις: Μη γελάς, Κλυταιμνήστρα στον Άδη, Πέρσες, Οιδίποδας Τύραννος, Ελένη, Βάκχες, Το κοριτσάκι με τα σπίρτα, Η ωραία Κοιμωμένη, Mummy had a dream και στον κινηματογράφο στην ταινία μικρού μήκους Το Δείπνο και στην ταινία μεγάλου μήκους Μητριαρχία. Έχει συμμετάσχει επίσης στις παραστάσεις Να σου πω ένα παραμύθι;, Πες μου Κάτι, και Που ν το δαχτυλίδι και στην ταινία μικρού μήκους Ένας τοξότης ξεχασμένος στο παράθυρο στα οποία έχει υπογράψει και το κείμενο.
 
Μαρία Στάβαρη
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη .’Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια σκηνοθεσίας , κινηματογράφου  και θεατρικού παιχνιδιού . Έχει ασχοληθεί πάνω από δέκα χρόνια με τη μουσική και τον κλασικό χορό , ενώ παρακολουθούσε παράλληλα  μαθήματα σε λάτιν χορούς , σύγχρονο , jazz και κλακέτες.  Στο θέατρο συμμετείχε στις  εξής παραστάσεις : «Η μελωδία της ευτυχίας » στο θέατρο Αλίκη σε σκηνοθεσία Ρούλας  Πατεράκη , « Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι » στην Λυρική σκηνή σε σκηνοθεσία Ι. Σιδέρη , ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνίστησε στις παραγωγές του θεάτρου Θυμέλη τόσο στην παιδική σκηνή με τα έργα « Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» , «Η συναυλία των  TGP0072ζώων» , «Χένσελ και Γκρέτελ»  όσο και στην κεντρική σκηνή,  με το musical « Χθες σήμερα πάντα ». Στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε στα σίριαλ « Απιστίες» του Γιάννη Δαλιανίδη , « Δανεικός Πατέρας » σε σκηνοθεσία Γιώργου Κωνσταντίνου και « Νταντά για όλες τις δουλειές » σε σκηνοθεσία Ερρίκου Ανδρέου. Τα τελευταία χρόνια έχει συν-δημιουργήσει  την θεατρική Ομάδα «Dream dolls» . Με την ομάδα της  έχουν γράψει , σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει στο έργο « Κούκλες ή μήπως όχι» και στο έργο « Στη Μόσχα αδερφές μου» τα οποία παρουσιάστηκαν με επιτυχία σε κεντρικά θέατρα της Αθήνας. Αυτή την περίοδο θα την δείτε στην παράσταση «Που΄ν΄το δαχτυλίδι»  , ενώ ένα βραδινό έργο είναι στα σκαριά.
 
 Φιλίνη Παναγιωτοπούλου1932249 706214239399819 1378275684 n
Απόφοιτη Ανώτερης Δραματικής Σχολής «ΠΡΑΞΗ 7» (2008-2011). Πτυχιούχος Αισθητικής κ’ Επαγγελματικού Μακιγιάζ (2008). Παρακολούθησε σεμινάρια αυτοσχεδιασμού με τον Π. Μουστάκη και σεμινάριο - Το θεατρικό παιχνίδι σε Υποκριτική Τέχνη με την Δ. Μαραγκουδάκη (2011, μαθήματα κίνησης για ηθοποιούς (με τον Γιάννη Νικολαΐδη, 2012-2013), oriental (Σχολή Lila Dance, 2010), oriental κ’ latin (Σχολή Jene Kelly, 2005-2007), παραδοσιακούς χορούς (1998-2005), μαθήματα μπαλέτου (1995-1998). Γνωρίζει αγγλικά (lower) και γαλλικά. Το 2012 έπαιξε στις «ΚΟΥΚΛΕΣ», από την ομάδα Dream Doll (θέατρο Άβατον, Τρένο στο Ρουφ, Αlavastron), στην «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» των αδερφών Γκριμ και στο «ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ» του Χ.Κ Άντερσεν (σκηνοθεσία Ε. Βοζικιάδου, θέατρο Θυμέλη, 2011-2012). Το 2012 πρωταγωνίστησε στο έργο «ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ (μονόλογος-δραματοποιημένη ποίηση σε κείμενο-σκηνοθεσία Νίκης Ράπτη, θέατρο "Θεόδωρος Αγγελόπουλος"). Έπαιξε στο έργο «ΚΟΥΚΛΕΣ...Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ», σεν-σκην. dream's theatre (σενάριο & ερμηνεία), Αλάβαστρον (2012), Χώρος Τέχνης και δράσης «Βρυσάκι» (2013) και συμμετείχε στην Παρουσίαση θεατρικών βραβείων Αθηνοράματος (σκην. Γιάννης Κακλέας, Μέγαρο Μουσικής, 2011), σε ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου για το βυζαντινό μουσείο (προβολή στην ΕΤ1, 2009),Τον Μάιο του 2013 πρωταγωνίστησε στο έργο "ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ" (Σκηνοθεσία - Κείμενο: θεατρική ομάδα Dream dolls) με αφορμή το 3ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών "Τα 12 κουπέ" στο θέατρο "Τρένο στο Ρουφ".Το 2013-2014 πρωταγωνίστησε στο εργο «ΜΠΟΜΠΟΚ» του Ντοστογιέφσκι σε σκηνοθεσία Τάσου Προύσαλη στο ΕΣΩΘΕΑΤΡΟ.Ενώ ηδη παίζει στο «ΠΟΥ΄Τ΄ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παναρετάκη στο θέατρο Ελυζέ.
 
- Πως προέκυψε η μεταξύ σας συνεργασία;
 
1468674 10202673587260366 1130771491 n
Φιλίνη:Λοιπόν, όλα ξεκίνησαν μέσα σε ένα βαν, όπου οι τέσσερις μας, δηλαδή η Μαρία Στάβαρη, Φιλίνη Παναγιωτοπούλου, Κλεοπάτρα Εμμανουήλ και Βάσια Μπάντιου, ήμασταν περιοδεία με άλλη παράσταση. Μιλούσαμε για τα όνειρά μας, για το που θα θέλαμε να παίξουμε, ποιους ρόλους να υποδυθούμε κλπ. Κάπως έτσι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών». Η  Κλεοπάτρα σαν μεγάλη θαυμάστρια του Τόλκιν μας λέει θα το γράψω εγώ. Φυσικά καμιά μας δεν το έδεσε κόμπο, όμως η Κλεοπάτρα έγραφε μέρα και νύχτα στον υπολογιστή της μέσα σε εκείνο το βαν... Οι μέρες περνούσαν ώσπου ξαφνικά η Κλεοπάτρα μετά από δυο κιόλας εβδομάδες είχε γράψει το πρώτο μέρος
 
- Κλεοπάτρα υπογράφεις το σενάριο. Ποια ήταν η πηγή έμπνευσης και γιατί επέλεξες τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών;
 
Ο Τόλκιν είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας γιατί λατρεύω τον τρόπο που παίρνει όλη την αληθινή ιστορία της ανθρωπότητας και την παρουσιάζει με ένα παραμυθένιο μοναδικό τρόπο ακόμα και στα σκοτεινότερα σημεία της.. Αυτή η ιδέα υπήρχε ασυναίσθητα στο μυαλό μου εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια, αφού είχα ξεκινήσει και εγώ δειλά δειλά να φτιάχνω μια δική μου γλώσσα όπως εκείνος που χρησιμοποιήθηκε στη παράσταση, απλώς έψαχνε τις κατάλληλες συνθήκες να εκδηλωθεί.. Και η ευκαιρία δόθηκε πέρυσι λίγο πριν το Πάσχα.. μέσα σε ένα βαν..

Γιατί κάθε σωστή περιπέτεια που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να ξεκινά με ένα φαινομενικά παράλογο τρόπο ο οποίος όμως όπως αποδεικνύεται στο τέλος δεν ήταν καθόλου τυχαίος. Όπως και οι ήρωες του έργου έτσι και μεις ζώντας υπό κάποιες δύσκολες συνθήκες σε εκείνη την περιοδεία φανταστήκαμε τους εαυτούς μας σαν τα εν δυνάμη πλάσματα αυτού του κόσμου και αρχίσαμε να διαλέγουμε ρόλους με βάση την προσωπικότητά μας.. Κι έτσι το δικό μας έργο πήρε στοιχεία από τον Άρχοντα αλλά και πολλά άλλα όπο μας.. Κάποιος χόμπιτ, κάποιος ξωτικό, και φυσικά δεν γινότανε να λείπουν.. οι κακοί της ιστορίας στην φαντασία μας, έστω και αν τα πρόσωπα που μας έδιναν έμπνευση για αυτά δεν είχαν ιδέα.. Έτσι, ένα λάπτοπ, οι τρεις ταινίες και τα βιβλία όπως και ατελείωτες συζητήσεις μας κράτησαν συντροφιά σε εκείνο το βαν και εγώ άρχισα να γράφω το έργο, βασισμένο στον Άρχοντα αλλά και αρκετά αλλαγμένο ταυτόχρονα αν σκεφτούμε οτι είναι και για παιδιά.., το οποίο τελείωσε τρεις μέρες μετά.. Και τότε άρχισε η πραγματική περιπέτεια! Αλλά ευτυχώς μετά 1601503 673832052639731 1824910067 nαπό πολλά δεινά όπως και οι ήρωες το τέλος μάλλον δείχνει αίσιο! 
 
- Μιλήστε μας για τον ρόλο που έχει ο καθένας στην παράσταση και τί είναι αυτο που σας συναρπάζει πιο πολύ στο σύνολο της παράστασης. 
Κλεοπάτρα:Εγώ (Κλεοπάτρα Εμμανουήλ) κάνω το ρόλο ενός ξωτικού, της Έαριλ που είναι ερωτευμένη με ένα θνητό και θα παλέψει για την αγάπη της με το δικό της τρόπο ενάντια στο κακό. Η Μαρία Στάβαρη και η Φιλίνη Παναγιωτοπούλου κάνουν το Φέρυ και το Χάμ τα δυο μικρά χόμπιτ που με τη δύναμη της φιλίας και την αγνότητα και την πίστη τους αναλαμβάνουν την πιο δύσκολη αποστολή και είναι οι μόνοι που θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν χωρίς κανένα δυνατό όπλο εκτός απο αυτά που διαθέτουν στην ψυχή τους. Και βέβαια μια σειρά απο πολλούς αγαπημένους ήρωες όπως η Βάσια Μπάντιου, Ντάστεριλ η βασίλισσα ξωτικό, ο Θάνος Καψοράχης  Άρονορ ο θνητός πο θα νικήσει τους φόβους του και θα αλλάξει τη μοίρα του κόσμου, η Ελισάβετ Μπούρα, νάνος Μάγκλι και ο Αλέξανδρος Φράγκος Μέλοντορ πολεμιστής Ξωτικό που θα ξεπεράσουν τη διαφορετικότητα και αντιπαλότητά τους και θα ενωθούν για το κοινό καλό.

Ο Φρίξος Μανασάκης Κάνταμπορ άνθρωπος που υποκύπτει στις αδυναμίες αλλά στο τέλος μετανιώνει καθώς και Σάραβιλ ο κακός μάγος που καταδιώκει τους ήρωες, ο Δημήτρης Δημητρόπουλος Γκάλαχαρ, ο αγαπημένος μας καλός μάγος που πάντα μας δίνει τη σοφή του συμβουλή αλλά και όταν χρειάζεται δείχνει τη δύναμη του και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Χρυσοβαλάντης Κωστόπουλος, Χόλουκ το τερατάκι που έχει δεθεί με το δαχτυλίδι και θα κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει καθώς και ο Φλέρ ο καλός δεντροβοσκός που με τη βοήθεια της φύσης βοηθάει να νικηθεί το κακό.. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι ρόλοι έκπληξη αλλά δεν θα τα αποκαλύψουμε και όλα... Και φυσικά να μην ξεχνάμε τους συντελεστές μας που χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα, ο Δημήτρης Παναρετάκης με την ευφυέστατη σκηνοθεσία και την εκπληκτική του μουσική, Η Ευδοκία Βεροπούλου με τα εκπληκτικά κοστούμια και τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, ο πολύ αγαπημένος μας Κώστας Ζωγραφόπουλος με τα φοβερά του σκηνικά αλλά πάνω απ όλα τις σοφές του συμβουλές και την στήριξή του, ο Πάνος Αθανασόπουλος με τις μαγικές χορογραφίες και το κέφι του και ο Γιώργος Μαρινάκης με τις απίθανες φωτογραφίες του! Τι να πω!! Είμαστε πολύ τυχεροί τελικά!!
 
1607129 1416990025213625 417004346 n
Μαρία:Εγώ υποδύομαι τον Φέρυ , ένα μικρό Χόμπιτ. Τον αντίστοιχο Φρόντο στο βιβλίο του Τόλκιν. Είμαι ο δαχτυλοκουβαλιτής λοιπόν !! Είναι ένας πολύ όμορφος ρόλος , γεμάτος αθωότητα  και ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο! Είναι ένας ήρωας που νικάει το κακό με μοναδικό του όπλο τους φίλους του και την αγνή του καρδιά!! Στην παράσταση αυτό που με συναρπάσει είναι η ίδια η παράσταση!! Είναι το σύνολο της , το κείμενο , η μουσική , η σκηνοθεσία ,τα εφέ , αλλά και οι υπέροχες ερμηνείες των συναδέλφων μου. Κάθε φορά που παίζουμε την παράσταση την παρακολουθώ με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια αγωνία σαν να μην ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια

Φιλίνη
:Ο Ρόλος που υποδύομαι στην παράσταση είναι ο Xαμ ο κολλητός φίλος του Φέρυ, του μικρού πρωταγωνιστή του έργου μας  που τον βοηθάει και τον στηρίζει για να επιτύχει τον στόχο του. Είναι δίπλα του και στις καλές και στις κακές στιγμές μέχρι να καταστρέψουν μαζί το δαχτυλίδι και να νικήσει το καλό. Αυτό που με συναρπάζει πολύ στην παράσταση είναι ότι έχει πολύ περιπέτεια και αυτό μου δίνει ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια.!
 
 -Τι σας μένει μετά το τέλος κάθε παράστασης;1506962 189030947969781 1215955453 n 1
 
Μαρία:Κάθε φορά που τελειώνει η παράσταση ανυπομονώ να συναντήσω τον κόσμο να μάθω τι τους άρεσε , πως τους φάνηκε , αν καταφέραμε να τους μεταδώσουμε αισθήματα , εικόνες και μηνύματα. Και αυτό που μου μένει πάντα είναι η τεράστια ανταπόκρισή τους και  τα πελώρια ματάκια των παιδιών που μας κοιτάνε σαν να μας λένε « ευχαριστώ που με άφησες να ταξιδέψω σε αυτή την παραμυθένια περιπέτεια »
Φιλίνη:Με το τέλος τις παράστασης μου μένουν διάφορα μηνύματα αλλά πιο πολύ είναι η αγάπη και η φιλία αυτών των δυο χόμπιτ που με την δύναμή τους μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, όπως φυσικά είναι και ο δεύτερος τίτλος του έργου για μένα, ότι οι μικροί αλλάζουν τον κόσμο.
Κλεοπάτρα:Μετά το τέλος κάθε παράστασης μου μένει η γλύκα του οτι όλο αυτό το φτιάξαμε μια ομάδα νέων παιδιών από το τίποτα και το αγαπάμε όλοι εξίσου γιατί είναι παιδί μας..
 
- Είσαστε όλοι νέα παιδιά με οράματα και προσδοκίες, τι είναι αυτο που σας δένει στο χώρο της υποκριτικής;
 
Μαρία:Ναι είμαστε όλοι νέα παιδιά με πολλά όνειρα και προσδοκίες  ,αν και ζούμε σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Κόντρα λοιπόν σε αυτή τη μιζέρια μαζί με την Φιλίνη ,την Κλεοπάτρα και τη Βάσια τολμήσαμε να κάνουμε την παραγωγή της συγκεκριμένης παράστασης ! Όλη μας η προσοχή και η έννοια λοιπόν αυτή την περίοδο είναι στο να  την στηρίξουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να την γνωρίσει ο κόσμος , γιατί το αξίζει πραγματικά ! Τι με δένει με την υποκριτική ε ;  χμ… δεν είναι ένα , είναι πολλά και πιστέψετε με ακόμα τα ανακαλύπτω …  
 
1374220 10202352402954223 1313463113 nΠώς είναι να παίζεις σε παιδική παράσταση;
 
Μαρία:Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά , έχω ασχοληθεί πολύ με το παιδικό θέατρο και το θεατρικό παιχνίδι.  Τα παιδιά σου δίνουν ενέργεια όταν παίζεις , σου μεταφέρουν τι τους αρέσει , τι βαριούνται , τι τους τρομάζει , ποιον ήρωα συμπαθούν , είναι αυθόρμητα και πολύ εκδηλωτικά! Έχω εισπράξει  πολύ αγάπη από τα παιδιά ! Όταν τρέχουν και σε αγκαλιάζουν νιώθεις ευλογημένος !! Είναι τέλεια εμπειρία!
Φιλίνη:Το να παίζεις σε παιδική παράσταση είναι για μένα πολύ ευχάριστο, μου δίνουν πολύ ενέργεια και ζωντάνια τα παιδάκια αλλά και ταυτόχρονα είναι και αρκετά δύσκολο γιατί τα παιδιά είναι οι πιο δύσκολοι κριτές και λένε πάντα την αλήθεια στο τι τους αρέσει και τι όχι.

Βάσια
: Το θέατρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που πάντα δίνεις και παίρνεις. Το έργο μας δεν είναι διαδραστικό στα περισσότερα σημεία του παρόλα αυτά η ενέργεια και η συμμετοχή των παιδιών είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια της παράστασης. Επομένως όταν παίζεις σε ένα έργο για παιδιά η συγκέντρωση κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι μεγαλύτερη και όλες οι αισθήσεις ενεργές γιατί δεν τους ξεφεύγει τίποτα.

Κλεοπάτρα:
Το να παίζεις σε παιδική παράσταση είναι στοίχημα γιατί δεν υπάρχει πιο σκληρό και απαιτητικό κοινό! Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα του είναι σχεδόν τρομακτική και να μη μιλήσω για την εξυπνάδα τους! Καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα ακόμα και από αυτά που έχεις σκοπό να τους πεις. Και πρέπει πάντα να τους λες αλήθειες γιατί αλλιώς αλλοίμονο σου!
 
-Τι θα λέγατε στους αναγνώστες του all4fun για να έρθουν να σας δουν;1453213 646971051992498 1534051746 n
 
Μαρία:Προτείνω στους αναγνώστες σας να διαλέγουν το θέατρο για την διασκέδασή τους , είναι μια αξία που έχει αντέξει στο χρόνο και πάντα είναι εκεί για να αγαλιάσει ψυχές!! Φυσικά - αν δεν επαινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει - οπότε θα τους πρότεινα με πάρουν τα παιδιά, ανίψια, βαφτιστήρια, αδέρφια, ξαδέρφια τους και να έρθουν στο θέατρο Ελυζε να δουν την παράστασή μας και να αφεθούν στην μαγεία!!! 

Φιλίνη
:Αυτό που θα έλεγα στους αναγνώστες του all4fun είναι να έρθουν όλοι να την δούνε μαζί με τα παιδιά τους, όλοι οι ηθοποιοί κάθε μέρα δίνουν το καλύτερό τους εαυτό, έχει ζωντάνια, χιούμορ, περιπέτεια, μάχες, και περνάει πολλά μηνύματα για την οικολογία, την αγάπη όπως και την δύναμη που κρύβει ο καθένας μέσα του. Αξίζει όλοι να την δουν.

Βάσια
:Πρόκειται για μια παράσταση στην οποία περνάνε καλά μικροί και μεγάλη γιατί έχει δράση που σε κρατάει σε εγρήγορση. Και μεταφέρει μηνύματα για την φιλία την αγάπη και την προστασία του περιβάλλοντος!

Κλεοπάτρα:
Θα τους πρότεινα να έρθουν στην παρέα μας κάθε Σάββατο στις 4 η ώρα στο θέατρο Ελυζέ για να γίνουν συνοδοιπόροι  μας σε αυτό το μεγάλο ταξίδι που εκτός από τα διδάγματα για την αγάπη, τη φιλία, την αισιοδοξία, το χαμόγελο για ένα καινούριο αύριο έρχεται να μας θυμίσει ότι όλοι τελικά είμαστε ακόμα παιδιά.. Οπότε ελάτε και πάλι να μας το ξαναθυμίσετε.

Το Αll4fun στηρίζει την συγκεκριμένη παράσταση που πάει και πολύ καλά όπως μαθαίνουμε, γιατί το αξίζει άλλωστε,όλα τα παιδιά είναι αξιολάτρευτα και δίνουν το καλύτερο τους ευατό!!
  
Της Αλεξίας Βλάρα, 20/2/2014

http://www.all4fun.gr/interviews/theater/8204-h-all4fun.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

Είδαμε και προτείνουμε: ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

  Θα σε δω στον παράδεισο ένα έργο τρυφερό-ρομαντικό- συγκινητικό-μεταφυσικό με ρυθμό, χιούμορ, κωμικές ατάκες, που από τις πρώτες του σκηνές κατακτάει τις καρδιές μας. Η Άννα Αδριανού, έμπειρη και ταλαντούχα όπως πάντα, στο ρόλο της ρόουζ, είναι η γυναίκα που είναι προσκολλημένη στο παρελθόν της, φαντάζεται, δεν μπορεί να ξεχάσει το μεγάλο της έρωτα, παρόλα αυτά η ίδια νοητά τον φέρνει πάντα στην καθημερινότητά της, του μιλάει και τον συναναστρέφεται! Ο Γιώργος Κοντοπόδης στο ρόλο του Ουαλς ως Φάντασμα φύλακας-άγγελος της ζωής τής, μας παραθέτει μία σπουδαία ερμηνεία, αρκετές φορές σαν αερικό, με χιούμορ συκίνηση και προβληματισμό. Το παζλ των ρόλων ολοκληρώνουν οι δύο νέοι ηθοποιοί γεμάτη ζωντάνια Δανάη Καλοπητα, που κάνει την πιστή βοηθό Αρλεν της Ρόουζ, όπου στο τέλος μας επιφυλάσσει μία έκπληξη και ο Νίκος Καραγιαννίδης στο ρόλο του νέου συγγραφέα Τζον, έχουν όλοι τους μία εντυπωσιακή χημεία που μας κρατούν καθηλωμένους καθόλη τη διάρκεια του έργου!! Η εντυπωσι