🌈💗 Η queer εκδοχή του "FLX" είναι εδώ: ΤΑΜΤΑ – FLX Remix 💗🌈

 ΤΑΜΤΑ – FLX Remix

Η queer εκδοχή του "FLX" είναι εδώ

 

Η Τάμτα συνεχίζει να εξωτερικεύει την πολύπλευρη προσωπικότητά της και να μας καλεί σε ένα safe μουσικό χώρο όπου όλοι μπορούμε να πειραματιστούμε και να ανακαλύψουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Πριν ένα χρόνο, μας μετέφερε στον κόσμο του electro pop άλμπουμ "Identiy Crisis" (η deluxe εκδοχή κυκλοφορεί σε music streaming πλατφόρμες και βινύλιο), ενώ τώρα μας έδειξε μία ακόμη δημιουργική πλευρά της μέσα από την κυκλοφορία του single "FLX" (Στίχοι και Μουσική: Αναστάσιος Τσόρδας, Παραγωγή: TEO.X3)


 

Παράλληλα με την κυκλοφορία του κομματιού, έδωσε την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες και παραγωγούς από Ελλάδα και εξωτερικό να συνεργαστούν μαζί της ως featured artists στο "FLX" δημιουργώντας τα δικά τους verses. Η ανταπόκριση στον διαγωνισμό ήταν τεράστια.

 

Μετά από μία πραγματικά δύσκολη, όπως την περιέγραψε, διαδικασία, η pop καλλιτέχνιδα και η ομάδα της βρήκαν το ιδανικό remix. Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο καλλιτέχνης MITCH T, όπως ανακοίνωσε η Τάμτα μέσα από το Instagram της. Η ίδια ευχαρίστησε θερμά όσους συμμετείχαν, ενώ φαίνεται πως στοχεύει σε παρόμοιες συνεργασίες για τα επερχόμενα μουσικά project της.

 

To remix του "FLX" κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EMIa Universal Music Company. Ένα άκουσμα είναι αρκετό για να χαθούμε σε αλγοριθμικές γραμμές και το κομμάτι να μπει σε κάθε pop music λίστα.

 

Βρείτε το “FLX Remix” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://TamtaMitchT.lnk.to/FLXRemixPR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".