Oddy at Sea: Ένα νέο πρωτότυπο brand παιχνιδιών

 

Η Oddy at Sea, ένα νεοσύστατο, ποιοτικό brand παιχνιδιών, συστήνει στα παιδιά έναν νέο τρόπο να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι. Συνδυάζοντας αφήγηση, σπιρτάδα και υψηλών προδιαγραφών σχεδιασμό, η Oddy at Sea προσφέρει προϊόντα που προάγουν τη δημιουργική σκέψη και εμφυσούν την περιέργεια στα παιδιά. Με μια ποικιλία καινοτόμων βιβλιο-παιχνιδιών, παζλ και παιχνιδιών, το brand εγγυάται κάθε στιγμή παιχνιδιού να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια.

Με πρωτότυπα σχέδια, που αναδεικνύουν τη μυθολογία και την ελληνική παράδοση, τα παιχνίδια της Oddy at Sea πυροδοτούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών, συμβάλλοντας καταλυτικά στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους μέσω της καλλιέργειας αναγκαίων νοητικών, συναισθηματικών και κινητικών δεξιοτήτων, όπως η σύνθετη, η κριτική και κυρίως η δημιουργική σκέψη – όλες τους απαραίτητα εφόδια για την επόμενη γενιά.

Επιπλέον, τα παιχνίδια της Oddy at Sea τροφοδοτούν την αυτομάθηση και ενεργοποιούν τη φιλομάθεια, την αναζήτηση και τον αυθορμητισμό, ενθαρρύνοντας έναν τρόπο μάθησης που δεν είναι γραμμικός, αλλά μια ολιστική εμπειρία.

Ανακαλύψτε συρόμενα βιβλία και παιχνίδια, παζλ αυξανόμενης δυσκολίας και μαγνητικά παζλ για να μοιραστούμε, να μάθουμε, να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε αξέχαστες εμπειρίες. Βρείτε ακόμα τις Hero Bags, που θα μεταμορφώσoυν τους μικρούς μας φίλους σε super ήρωες, καθώς, με τις ανακλαστικές τoυς επιφάνειες και την ανθεκτικότητά τους στο νερό, θα τους δώσουν τη δύναμη να αναμετρηθούν με τα στοιχεία της φύσης.

Μάθετε περισσότερα για την Oddy at Sea και εξερευνήστε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της στο Oddyatsea – Educational Toys for Kids.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".