📚 Νέες κυκλοφορίες ενηλίκων 26.9 από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 



ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΝΟΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
ΧΑΡΟΥΚΙ ΜΟΥΡΑΚΑΜΙ
ΝΟΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
Μυθιστόρημα - Επανέκδοση
Μτφρ.: Βασίλης Κιμούλης
Μεγαλώνοντας σ' ένα προάστιο στη μεταπολεμική Ιαπωνία, ο Χατζίμε είχε την εντύπωση ότι όλοι, εκτός απ' αυτόν, είχαν αδέρφια. Η μοναδική του συντροφιά ήταν η Σιμαμότο, επίσης μοναχοπαίδι. Μαζί περνούσαν τα αργόσυρτα απογεύματα ακούγοντας τους δίσκους του πατέρα του. Όταν όμως η οικογένειά του μετακομίζει, τα δυο παιδιά χάνονται.
Τώρα ο Χατζίμε είναι στα τριάντα εφτά του. Ύστερα από μια δεκαετία περιπλανήσεων, έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της συζύγου του και των δυο θυγατέρων του, ενώ διατηρεί ένα επιτυχημένο τζαζ μπαρ. Τότε η Σιμαμότο ξαναεμφανίζεται στη ζωή του. Είναι όμορφη, παθιασμένη, ενώ την περιβάλλει ένα πέπλο μυστηρίου. Ο Χατζίμε βυθίζεται στο παρελθόν, θέτοντας σε κίνδυνο όλα όσα έχει καταφέρει στο παρόν.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ
ELIN HILDERBRAND
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Θεοδώρα Δαρβίρη
Κάθε ζευγάρι έχει τα δικά του μυστικά…
Η σεζόν των γάμων έφτασε και οι εντάσεις κορυφώνονται.
Όταν μια υπερπολυτελής γαμήλια τελετή καταλήγει σε φιάσκο πριν καν ξεκινήσει –αφού το πτώμα της κουμπάρας ξεβράστηκε στο λιμάνι του Ναντάκετ λίγες ώρες πριν ξεκινήσει–, όλοι οι βασικοί συμμετέχοντες σε αυτήν είναι πλέον ύποπτοι.

Καθώς ο Αρχηγός της Αστυνομίας του Ναντάκετ Εντ Κάπενας αρχίζει να σκαλίζει το παρελθόν του κουμπάρου, της νύφης, της μητέρας του γαμπρού –η οποία είναι διάσημη συγγραφέας μυστηρίων–, ακόμα και ενός μέλους της δικής του οικογένειας, θα ανακαλύψει ότι κάθε γάμος είναι ένα ναρκοπέδιο και ότι δεν υπάρχει το τέλειο ζευγάρι.
ΤΟ ΚΑΦΕ PUMPKIN SPICE
ΛΟΡΙ ΓΚΙΛΜΟΡ
ΤΟ ΚΑΦΕ PUMPKIN SPICE
Μτφρ.: Κέλλυ Δημοπούλου
Όταν η θεία της Τζίνι τής χαρίζει το αγαπημένο της καφέ Pumpkin Spice στη μικρή πόλη Ντριμ Χάρμπορ, η νεαρή γυναίκα αρπάζει την ευκαιρία να ξεφύγει από τη βαρετή δουλειά γραφείου της και να κάνει μια καινούργια αρχή. Ο Λόγκαν είναι ένας ντόπιος αγρότης που αποφεύγει πάση θυσία τα κουτσομπολιά του Ντριμ Χάρμπορ. Η άφιξη της Τζίνι όμως θα διαταράξει τη ρουτίνα του, παρόλο που δε θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό το εκνευριστικά χαρούμενο κορίτσι. Ωστόσο τον ελκύει με έναν ανεξήγητο τρόπο. Θα κερδίσει η Τζίνι με την ξέγνοιαστη συμπεριφορά της τον στρυφνό αλλά πανέμορφο Λόγκαν, ή μήπως το κορίτσι της πόλης βρήκε το μόνο άτομο που δεν μπορεί να μαγέψει με τη γοητεία της ή τους pumpkin spice λάτε της;

Το Καφέ Pumpkin Spice είναι μια ρομαντική ιστορία για τους λάτρεις της σειράς Οικογένεια Γκίλμορ, με δύο εντελώς αντίθετους χαρακτήρες κι ένα εγγυημένα καλό τέλος!
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΕΡΩΤΑΣ, ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
NADIA EL-FASSI
ΕΡΩΤΑΣ, ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Χριστίνα Μανιά
Η Ντίνα Γουίτλοκ είναι ζαχαροπλάστισσα-μάγισσα. Έχει δικό της καφέ στο Λονδίνο, όπου σερβίρει στους πιστούς πελάτες της γλυκά πασπαλισμένα με μπόλικη δόση μαγείας. Ωστόσο μόνο λίγοι, εκλεκτοί φίλοι γνωρίζουν ότι έχει μαγικές δυνάμεις ή πως μια κατάρα σκιάζει την ερωτική της ζωή. Πώς να ερωτευτείς όταν είναι βέβαια ότι το ταίρι σου θα το βρουν κάμποσες συμφορές;
Ο Σκοτ Μέισον έχει επιστρέψει πλέον στο Λονδίνο μετά τα ταξίδια του στον κόσμο. Έλειπε δυο χρόνια έπειτα από έναν δυσάρεστο χωρισμό και συνειδητοποιεί πια πόσα πράγματα έχασε όλο αυτό το διάστημα. Στον γάμο του καλύτερού του φίλου, λοιπόν, είναι αποφασισμένος να γίνει ο τέλειος κουμπάρος. Δεν περιμένει όμως να μαγευτεί από την παράνυφο, που είναι αφενός η ιδιοκτήτρια του καινούργιου, αγαπημένου του καφέ, αφετέρου –κάτι που αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη– μάγισσα.
Ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο στην εξοχή, με βόλτες σε αλλόκοτους κήπους-λαβυρίνθους, χειρομαντείες υπό των φως των κεριών κι ένα μεταμεσονύκτιο τελετουργικό για το Χάλογουιν, η χημεία μεταξύ του Σκοτ και της Ντίνα είναι αδιαμφισβήτητη.
Θα μπορέσει η Ντίνα να αναστρέψει την κατάρα προτού ραγίσει την καρδιά και των δύο;
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ
ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ
DR BETH MOSLEY
ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ
Γονείς - Παιδιά - Οικογένεια
Μτφρ.: Κέλλυ Δημοπούλου
Έχετε προσέξει αλλαγές στη συμπεριφορά του παιδιού σας και δεν είστε σίγουροι γιατί συμβαίνουν;
Θέλετε να μάθετε τι προκαλεί το άγχος του και πώς μπορείτε να το βοηθήσετε να το ελέγξει;
Θέλετε να ανοίξετε δύσκολες συζητήσεις με το παιδί σας γύρω από θέματα όπως είναι η δυσθυμία ή ακόμα και ο αυτοτραυματισμός;
Σας απασχολεί το πώς μπορείτε να επικοινωνείτε καλύτερα μαζί του;

Αυτό το βιβλίο είναι ο απόλυτος οδηγός για να κατανοήσετε την ψυχική υγεία των παιδιών σας, ώστε να τα βγάλουν πέρα και να ανθίσουν.
Η δρ Μπεθ Μόζλι, ΜΒΕ, είναι μία έμπειρη και έγκριτη σύμβουλος κλινικής ψυχολογίας, εργάζεται με παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους σε καθημερινή βάση. Σε αυτόν τον ρηξικέλευθο οδηγό απευθύνεται στους γονείς παιδιών ηλικίας 4-21 και προσφέρει μια πλήρη εργαλειοθήκη για να κατανοήσετε τι περνάει το παιδί σας και να σας δώσει την ελπίδα και την ηρεμία που είναι απαραίτητες για να αλλάξετε τα πράγματα.
Γεμάτο με πολύτιμες συμβουλές, γρήγορες ασκήσεις, μελέτες περίπτωσης και φύλλα εργασίας, αυτό το βιβλίο έχει όλα όσα χρειάζεστε για να προστατεύσετε και να στηρίξετε την ψυχική υγεία του παιδιού σας.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛ: ΠΑΡΙΣΙ
AΛΟΪΖ ΓΚΙΝΕ
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛ: ΠΑΡΙΣΙ
Μτφρ.: Κωνσταντίνα Γεωργούλια
«Μπορείς να δημιουργήσεις μόδα παντού στον κόσμο, αλλά το μέρος όπου επιβραβεύεσαι γι' αυτό είναι το Παρίσι».
Σόνια Ρικέλ

Το Παρίσι, επίκεντρο του κλασικού, εκλεπτυσμένου στιλ και έδρα της υψηλής ραπτικής, είναι η πρωτεύουσα της κομψότητας.
Από την εμβληματική πολυτέλεια της Σανέλ, του Ντιόρ και του Σεν Λοράν μέχρι την αβίαστη επιτήδευση της τυπικής Parisienne, η μόδα του Παρισιού αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ένας υπέροχα εικονογραφημένος οδηγός για τα διαχρονικά στιλ, τους θρυλικούς σχεδιαστές και όλα εκείνατα χαρακτηριστικά στοιχεία της μόδας πουκαθιστούν την Πόλη του Φωτός μοναδική.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛ: ΛΟΝΔΙΝΟ
ΚΑΡΕΝ ΧΟΜΕΡ
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛ: ΛΟΝΔΙΝΟ
Μτφρ.: Κωνσταντίνα Γεωργούλια
«Πουθενά δεν είναι σαν το Λονδίνο. Αλήθεια, πουθενά».
Βίβιεν Γουέστγουντ

Πηγή έμπνευσης για αμέτρητους σχεδιαστές και σημείο συνάντησης όλων εκείνων που ακολουθούν πιστά τη μόδα, το Λονδίνο θεωρείται μία από τις παγκόσμιες πρωτεύουσες του στιλ.
Από τη Μέρι Κουάντ στον Αλεξάντερ ΜακΚουίν, από τους πανκ στους γκοθάδες και απότην Τουίγκι στη Ναόμι Κάμπελ, το βιβλίο αποτελεί έναν ξεχωριστό οδηγό με υπέροχες εικόνες για τις κυρίαρχες τάσεις στη μόδα, τις πιο δημοφιλείς επωνυμίες και όλους όσοι συνθέτουν το στιλ αυτής της μοναδικής πόλης.
Διάβασε ένα απόσπασμα »

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".