ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ

 ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ 

Η μυθιστορηματική ζωή της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού που σφράγισε με την φωνή και την ερμηνεία της την Ελληνική μουσική σε μιά παράσταση- αφιέρωμα μέσα απο τα μάτια δύο θαυμαστών της που ενσαρκώνουν την ζωή της ίδιας αλλά και των ιστορικών προσώπων που ήταν δίπλα της. 

Η παράσταση είναι γεμάτη με όλα τα τραγούδια της Βίκυς. 


Κείμενο- σκηνοθεσία: Βασίλης Θεοδώρου 

Παίζουν: Αλέξανδρος Αγγελούσης , Βασίλης Θεοδώρου Σκηνικά: Replica Κοστούμια: Vania Alexadrova Επιμέλεια παραγωγής: Αντρέας Αριστοτέλους- Γιάννης Κλειδέρης 

Φωτισμοί- ήχος: Γιάννης Κλειδέρης 

Δημιουργία αφίσας: Γιάννης Κλειδέρης

 Εκτύπωση προγράμματος: angelakis digital 

Διάρκεια: 100 λεπτά( με διάλειμμα) Είσοδος: 10 ευρώ 

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την θεατρική εταιρία Replica, το ProjectR stage για την φιλοξενία, τον Αντρέα Αριστοτέλους και τον Γιάννη Κλειδέρη,την Χριστίνα Άννα Φωτιάδη, τον Γιώργο Λιβανό και το Στούντιο Κυψέλης, τον Κώστα Κουτρούλη και το Κ4, την Ελένη Θεοδώρου. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένεια της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού Ευαγγελία και Ράνια Δομάζου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. 

Χωρίς αυτές δεν θα γινόταν η παράστασή μας. 

ProjectR stage Αλέξανδρου Πάντου 10 και Λαγουμιτζή 32 ( Πάντειος Καλλιθέα) 

Τηλέφωνο: 2111110055 

Απο Δευτέρα 30-09-2024 

Κάθε Δευτέρα 21.00 ( μέχρι τέλος Ιανουαρίου)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".