ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ STAND UP κάθε ΠΕΜΠΤΗ στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

 Stand up comedy

 στον Πολυχώρο Τέχνης Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ , Πειραιά

            Πρόσκληση Καλλιτεχνών

 

Ο ανακαινισμένος Πολυχώρος Τέχνης θέατρο ΑΥΛΑΙΑ στον Πειραιά ( 3 λεπτά απ το μετρό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ) , ανοίγει τις πόρτες του για την σεζόν 2024 – 2025.

Κάθε Πέμπτη, λοιπόν, ο Πολυχώρος μας διατίθεται σε καλλιτέχνες, που παρουσιάζουν παραστάσεις του αντίστοιχου είδους, ώστε να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.



Κατόπιν ραντεβού με την υπεύθυνη του θεάτρου κυρία Μάγδα Χαλαβατζή, οι καλλιτέχνες μπoρούν να αποφασίσουν, εάν προτιμούν η παράσταση τους να παρουσιαστεί                               

 

1)   Στην αίθουσα του θεάτρου ( χωρητικότητας 250 ατόμων ΠΛΑΤΕΙΑ-ΕΞΩΣΤΗΣ)   ή                                                      

 2) Στην αίθουσα του - πλήρως εξοπλισμένου ηχητικά και φωτιστικά - bar του θεάτρου ΑΥΛΑΙΑ  ( χωρητικότητας 100 περίπου ατόμων ) , στην οποία υπάρχει και σκηνή , η οποία είναι διαμορφωμένη με τρόπο που επιτρέπει στον καλλιτέχνη την πιο άμεση πρόσβαση στους θεατές.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν είτε μέσω e-mail ( στέλνοντας την πρόταση τους ) είτε τηλεφωνικά, ώστε να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού και να μιλήσουμε λεπτομερώς.

Ευχαριστούμε πολύ

                                 Καλή θεατρική σεζόν

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".