🩰 Κλάσικό μπαλέτο τον Σεπτέμβριο στο Μέγαρο

 

3 παραστάσεις κλασσικού μπαλέτου
«Ζιζέλ» - «Η Κοκκινοσκουφίτσα» -  «Η Μπαγιαντέρα»
από 19 έως 30 Σεπτεμβρίου

 

«Ζιζέλ»
Το αριστούργημα του Αντόλφ Αντάμ
Μπαλέτο σε δύο πράξεις

Μπαλέτου της Εθνικής Όπερας της Οδησσού

Το Mπαλέτο της Εθνικής Όπερας Οδησσού, με εβδομήντα συντελεστές, έρχεται στο Μέγαρο για να παρουσιάσει το αριστούργημα του κλασικού χορού με την ονειρική μουσική του Αντόλφ Αντάμ. Έργο με συναισθηματικές διακυμάνσεις, ιδανικά χορογραφικά ανοίγματα και υψηλές τεχνικές απαιτήσεις, η Ζιζέλ ή τα Ουιλί (Giselle, ou les Wilis), όπως είναι ο πλήρης τίτλος, είναι μπαλέτο της ρομαντικής περιόδου που επιβίωσε έως τις ημέρες μας χωρίς να χάσει ίχνος της δύναμής του. 



Η παράσταση προτείνεται για παιδιά από πέντε ετών.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΖΙΖΕΛ

«Η Κοκκινοσκουφίτσα»
Μια χορευτική υπερπαραγωγή
του Μπαλέτου της Εθνικής Όπερας της Οδησσού

Η πιο λαμπερή παράσταση μπαλέτου για όλη την οικογένεια!

Το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας Οδησσού παρουσιάζει την Κοκκινοσκουφίτσα σε χορογραφία του Σεργκί Ντοτσένκο και της Γιανίνα Κισελόβα, Βασισμένο στο παραμύθι του Charles Perrault. Μια παράσταση παραμυθένια, ιδανική για όλη την οικογένεια, με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια που δημιούργησαν οι βραβευμένες Νατάλια Μπεβτζένκο-Ζίνκινα και Ολένα Μάρεϊτσεβα. Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα μπαλέτο φαντασμαγορικό με εντυπωσιακά εφέ.

Η παράσταση προτείνεται για παιδιά από 5 ετών

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ

«Η Μπαγιαντέρα»
Το αριστούργημα του Leon Minkus
Μπαλέτο σε τρεις πράξεις

Μπαλέτου της Εθνικής Όπερας της Οδησσού

Μια ιστορία για την αιώνια αγάπη, τη μοίρα και το φθόνο!
Η εμβληματική σκηνή «Το βασίλειο των σκιών» με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια φωτίζει την τραγική ιστορία της ιέρειας και του γενναίου πολεμιστή, ως την τελική τους λύτρωση.
Βρισκόμαστε στην Ινδία. Η ιέρεια και χορεύτρια του ναού Νικίγια ερωτεύεται τον ευγενή πολεμιστή Σόλορ, με τον οποίο ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Όταν ο μαχαραγιάς και η κόρη του Γκαμζάτι το ανακαλύπτουν, κρυφές επιθυμίες και πάθη ανασύρονται στην επιφάνεια, πυροδοτώντας δολοφονικές ίντριγκες.


Η παράσταση προτείνεται για παιδιά από 5 ετών.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΜΠΑΓΙΑΝΤΕΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".