Stand Up Comedy | ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Γ. Αλεβίζος & Μ.Δημητρόπουλος | Τρίτες Οκτωβρίου @ Θέατρο Άβατον

 Παράσταση Stand Up Comedy – «Πάνω απ’ όλα άνθρωποι»

Τρίτες 8 – 15 – 22 – 29 Οκτωβρίου

θέατρο Άβατον

 


 

Για τις στιγμές στη ζωή που τα πράγματα μπορεί και να σου πάνε στραβά ή που τελοσπάντων εσύ σκέφτεσαι ότι όλα πάνε στραβά. Για τις φορές που είσαι έξω, ζητάς λογαριασμό, λες «άσε, τα βάζω εγώ» και δεν ξέρεις καν αν έχεις λεφτά πάνω σου. Για τις στιγμές που αγχώνεσαι, κάνεις κάποιο λάθος, «πάλι απάντησα στον σερβιτόρο καλή όρεξη», νιώθεις τύψεις, γκουγκλάρεις «πώς καταλαβαίνω ότι θα πεθάνω μόνος».

 

Και ξαφνικά ο άνθρωπος απέναντί σου θα πει «στην υγεία μας, ξεκολλάτε, όλα θα τα φτιάξουμε, πάνω απ΄ όλα άνθρωποι».

 

Παράσταση Stand Up Comedy – «Πάνω απ’ όλα άνθρωποι»

 

Μια παράσταση για τους φίλους/ες μας που πετάνε λέξεις στα αγγλικά, το πώς είναι να μεγαλώνεις στην επαρχία, τη ψυχοθεραπεία μετά τα 30, για τη διαφορετικότητα στα 90s (αν δεν μιλήσουν δυο άντρες γι’ αυτό, τότε ποιος;), γιατί ακούμε τα ίδια τραγούδια το Πάσχα και τι πάθανε όλοι ξαφνικά με τα πανηγύρια; Μια παράσταση, δηλαδή, για ανθρώπους. Μέχρι τα ρομπότ να μας πάρουν τη δουλειά.

 

Τις Τρίτες 8 – 15 – 22 – 29 Οκτωβρίου στο θέατρο Άβατον

 

Κι αν δε μπορέσετε να έρθετε, δεν πειράζει, πάνω απ΄ όλα άνθρωποι.

Ελάτε όμως!

---

Μάριος Δημητρόπουλος ασχολείται με το stand-up comedy απ΄ το 2017. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις σε μπαρ, θέατρα και comedy club σε Αθήνα, Πάτρα και αλλού. Πήρε μέρος, μεταξύ άλλων, στο Athens Comedy Festival, στο Φεστιβάλ Κωμωδίας Κρήτης και σε παραστάσεις Musical Comedy.

 

https://www.facebook.com/marios.dimitrop

https://www.instagram.com/marios_dimitropouloz/

 

Ο Γιώργος Αλεβίζος ξεκίνησε το stand up comedy το 2018. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις σε μπαρ, θέατρα και comedy club στην Αθήνα και αλλού. Πήρε μέρος, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό κωμικό ένθετο «Έχετε 5 λεπτα?» του ρ/σ Στο Κόκκινο 105,5 και στο mini Mockumentary «Ενοίκια στα Ύψη» του Ινστιτούτου Eteron.

 

https://linktr.ee/giorgos_alevizos

 

INFO:

Τρίτες 8 – 15 – 22 – 29 Οκτωβρίου

Θέατρο Άβατον (Ευπατριδών 3, Κεραμεικός)

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10 €

Προπώληση: https://www.more.com/theater/pano-ap-ola-anthropoi-alebizos/dimitropou/

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 341 2689

Διάρκεια: 90’

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".