Ο Χρήστος Κούρτογλου στη σκηνή του Faust - Πέμπτη 13 Ιουνίου

 Ο Χρήστος Κούρτογλου στη σκηνή του Faust

Πέμπτη 13 Ιουνίου





Ο Χρήστος Κούρτογλου ανεβαίνει στη σκηνή του Faust την Πέμπτη 13 Ιουνίου με επιλογές από την ποπ και μουσικοθεατρική σκηνή (Όμορφη Πτώση, A Sky Full Of StarsPart Of Your World, Η Μέρα Μίας Μαίρης, Όχι Πια Έρωτες κ.ά.) καθώς και με δικά του τραγούδια από τις πρόσφατες κυκλοφορίες του (Πάμε Να ΦύγουμεΛαβύρινθοιΟι Τ(ρ)όποι Του Κόσμου κ.ά.). 

Με παρέα του τα κομμάτια και τις ιστορίες τους που προσφέρουν μία αντίθεση δράματος-χιούμορ προσπαθεί να μας συστηθεί δημιουργώντας ένα προσωπικό και τολμηρό κολάζ ήχων και συναισθημάτων.

 

Μαζί του επί σκηνής οι μουσικοί Αντώνης Παλαμάρης (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Δράκος (κιθάρες, φωνητικά), Βαγγέλης Οικονόμου (μπάσο) και Χρήστος Χλιούρας (τύμπανα).

Η φωτογραφία της αφίσας είναι της Μαρίας Σαλταούρα και το δημιουργικό της αφίσας του Χρήστου Κούρτογλου.

 

 

Ώρα έναρξης | 21:00
Είσοδος: 
7 ευρώ

Faust Bar – Theatre – Arts: Αθηναΐδος 12, Αθήνα

Τηλ. Kρατήσεων210 32 34 095

 

Ακούστε το Χρήστο Κούρτογλου στο Spotify και στο YouTube: 


Ακολουθήστε τον Χρήστο Κούρτογλου στα social media


Instagram: https://www.instagram.com/chriskourtoglou/

Facebook: https://www.facebook.com/christosskourtoglou

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".