Η Ελεάννα Φινοκαλιώτη στο ιστορικό Cutting Room με την μπάντα της "Fin Trio" σε μία μοναδική συναυλία!

 Η Ελεάννα Φινοκαλιώτη με την μπάντα της "Fin Trio"  

σε μία μοναδική συναυλία στην ιστορική σκηνή του Cutting Room
 
Το μουσικό συγκρότημα "Fin Trio" με χαρά ανακοινώνει τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου στην ιστορική σκηνή του Cutting Room στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Αυτή η ξεχωριστή βραδιά υπόσχεται να είναι γεμάτη με μελωδίες και έθνικ ηχοχρώματα, προσφέροντας μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Το πρόγραμμα της συναυλίας είναι σχεδιασμένο να προσφέρει εκπλήξεις, μουσικές αντιθέσεις και εμπνεύσεις. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μαγευτικό βιολί της Μέσης Ανατολής του Samir Shukry, το οποίο θα συνδυαστεί αρμονικά με τα πλήκτρα της Δύσης του Γιώργου Λυριστή, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό τοπίο. Την ιδιαίτερη αυτή μουσική σύμπραξη θα ολοκληρώσει η υπέροχη φωνή της Ελεάννας Φινοκαλιώτη, η οποία θα ταξιδέψει το κοινό με την εκφραστικότητα και τη δύναμή της.
Εκτός από την πλούσια μουσική απόλαυση, η συναυλία θα πλαισιωθεί από την προβολή του video art "Species of Heterotopia". Αυτό το καλλιτεχνικό έργο έχει δημιουργηθεί από την ερευνήτρια και υποψήφια διδάκτορα του πανεπιστημίου Columbia, Νιτούς Ανθούση, και θα προσθέσει μια ακόμη διάσταση στην εμπειρία των θεατών, συνδυάζοντας οπτικά ερεθίσματα με μουσική.

Μια αξέχαστη βραδιά σε μία από τα πιο εμβληματικές μουσικές σκηνές της Νέας Υόρκης!

Το Cutting Room, γνωστό για την πλούσια ιστορία του και τη ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρά του, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους χώρους ζωντανής μουσικής στο Μανχάταν. Από την ίδρυσή του, έχει φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας και συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της ζωντανής μουσικής.

Βιογραφικά Συντελεστών:

Ελεάννα Φινοκαλιώτη (Φωνητικά)
Η Ελεάννα Φινοκαλιώτη είναι ηθοποιός και ερμηνεύτρια, απόφοιτη του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και του Queen Margaret University (BA in Performing Arts with Distinction-Ενδιμβούργο). Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Νέα Υόρκη.
Οι Off-Broadway παραστάσεις της περιλαμβάνουν τα: "GBNY" στο Theatre 555, "Anne Frank, a Musical" (Edith) στο Actors Temple Theatre, και "Onassis" (Maria Callas) στο American Theatre of Actors. Έκανε το ντεμπούτο της στο 54 Below με το Broadway-bound "Goodbye New York: A New Musical". Άλλες δουλειές της περιλαμβάνουν τις παραγωγές: "Sophia Vembo, I Remember You", στο THESPIS Theater, "A Chorus Line" στο CDC Theatre, "Tea with the Stars" στο Hackensack Art Center, "The Miracle of Christmas" στο Queens Theatre, καθώς επίσης "Requiem" (Mozart) και "LUX" του Dan Forrest, συναυλίες στο Carnegie Hall με την Manhattan Concert Productions. Στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί στη σειρά "Μια Νύχτα του Αυγούστου", σε σκηνοθεσία Ζ. Σγουρού, βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Victoria Hislop, που προβλήθηκε στην ΕΡΤ στην Ελλάδα και διεθνώς μέσω του Ertflix.
Στον κινηματογράφο, συμμετείχε στην βραβευμένη ταινία "The Waiter" ως Τζένη Βάνου, και σε διεθνείς παραγωγές όπως "The Penal Colony" και "Ein Sommer in Griechenland". Το 2017, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, "Ταξίδια Ψυχής", μαζί με τον κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη. Έχει λάβει το 2ο βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού ως Ιουλιέτα για το έργο "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" του Σαίξπηρ στο Olive Festival 2010, στο Μιλάνο, κατά τη διάρκεια πανευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Γιώργος Λυριστής (Πλήκτρα, Φωνητικά)
Ο Γιώργος Λυριστής είναι Ελληνοαμερικανός συνθέτης και τραγουδιστής, με ρίζες από το Σικάγο και την Κάρπαθο. Στα 19 του ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε hammond organ, ηλεκτρονική μουσική και φωνητικά, και ασχολήθηκε για μεγάλο διάστημα με την κινηματογραφική μουσική και τις δικές του συνθέσεις. Έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς μουσικούς και τραγουδιστές και έχει εργαστεί για περίπου 6 χρόνια ως συνθέτης στην ομάδα του Hans Zimmer. Έχει ήδη εκδώσει 3 άλμπουμ.

Samir Shukry (Βιολί, Φωνητικά)
Ο Samir Shukry έκανε το ντεμπούτο του στο Broadway στο βραβευμένο με Tony μιούζικαλ “The Band’s Visit” το 2018. Πριν από αυτό, ήταν ήδη διεθνώς αναγνωρισμένος στην αραβική και ισραηλινή μουσική σκηνή. Το τρέχον συγκρότημά του είναι οι "Habibi Kings", που συνίδρυσε με τον βραβευμένο με Drama Desk, Michael Garin.

Νιτούς Ανθούση
Η Νιτούς Ανθούση είναι εικαστική καλλιτέχνης και ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Paris 1 Panthéon-Sorbonne στο Παρίσι, όπου εκποί τη διδακτορική της διατριβή με ειδίκευση στις Τέχνες και τις Επιστήμες της Τέχνης. Αυτήν την περίοδο, συμμετέχει στο Alliance Doctoral Mobility Program στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Columbia, ασχολούμενη με το πρόγραμμα "Justice in Education".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".