«Τραγουδάμε ότι αγαπάμε»

 


«Τραγουδάμε ότι αγαπάμε»

Την Παρασκευή 31 Μαΐου, στην πλατεία Ιατρού Ζεκάκου στο Μαρούσι η Ειρήνη Κοξαράκη μαζί με την μπάντα της θα παρακινήσει μικρούς και μεγάλους να τραγουδήσουν όλοι μαζί στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 20.30.

Φορέστε λοιπόν ένα μεγάλο χαμόγελο, ετοιμαστείτε να γίνουμε μια παρέα και ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια που έχουμε αγαπήσει διασκευασμένα με δυναμικές ενορχηστρώσεις που ξεσηκώνουν και με έντονα διασκεδαστική  διάθεση.

Γιατί εμείς....... «τραγουδάμε ότι αγαπάμε».

 

Οι μουσικοί που τη συνοδεύουν:

Βασίλης Μαντζοράκης: Πιάνο/ Πλήκτρα/ Φωνή

Αλέξανδρος Κότσαλος: Ηλεκτρική Κιθάρα/Φωνή

Κώστας Στάικος: Σαξόφωνο (Soprano/ Alto/ Tenor)/ Φλάουτο/ Κλαρινέτο

Γιώργος Πολίτης: Ηλεκτρικό Μπάσο/ Κοντραμπάσο/ Φωνητικά

Richard Φώτης Κοκαβέσης: Τύμπανα

 

Επιμέλεια προγράμματος/ Ενορχηστρώσεις:

Richard Φώτης Κοκαβέσης

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Είδαμε και προτείνουμε: «Δύο Σιωπές» της θεατρικής ομάδας Mirror στο θέατρο Brecht 2510